FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - PANDURII 0-0

Edi Iordănescu, ironizat pentru ce a făcut cu Astra: "Mai bine bagi autocarul în vestiar"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 aprilie 2016 11:52

Deși era suspendat, Edi Iordănescu a reușit în pauza meciului Astra - Pandurii, 0-0, să discute cu jucătorii săi, pe care i-a chemat lângă vestiare, încercând să fenteze regulamentul. 

Basarab Panduru a comentat în stilul caracteristic modul în care Iordănescu a ținut ședința tehnică la pauza meciului și i-a dat un sfat antrenorului.

"Mai bine aduci autocarul până aproape de stadion. Îl bagi în vestiar. Ies jucătorii de pe teren și, pac, se bagă în autocar. Ții ședința și înainte și la pauză în autocar. Tot antrenor ești", a spus Panduru la DolceSport.

"Data trecută, Narcis Răducan a spus că Edi asculta muzică la căștile telefonului. Probabil că e meloman. De anul trecut tot la fel face. Își bat joc de noi și spun că ascultă muzică" Dan Lăzărescu, fost arbitru

Citește și: Iordănescu jr. a încercat să dribleze regulamentul la meciul cu Astra, dar e un paragraf care îl poate aduce în fața Comisiei

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (4)
1019483744751879
Fota Eugen  •  06 Aprilie 2016, 15:56

dar nu mai bine ar fi fost sa se duca aia, din cauza carora s-a ajuns aici, un pic pe la puscarie?????

rdanutz
rdanutz  •  06 Aprilie 2016, 13:51
Postat de Romeo Daniel pe 06 Aprilie 2016, 12:40

Decât să acuzați pe alții ca sunt ingenioși mai bine faceți legile și regulamentul fără să poată fi interpretat. Dar si in fotbal ca si in justiție sunt făcute să se poată sustrage șmecherii,dar când unul ca Iordănescu nu face parte din categoria lor și da dovadă de inteligenta deranjează rău :-))

Pai ideea este ca SI Edy Iordanianescu face parte dintre acei smecheri! Inteligent esti in alte situatii, nu atunci cand ocolesti un regulament ... Incalcarea regulamentului se cheama lipsa de bun simt ;)

jianu_pandurii
jianu_pandurii  •  06 Aprilie 2016, 13:02

ma mir numai ca acestor ziaristi nu le vine greata de ei. sunt niste persoaneje atat de gretoase ...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close