FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - STEAUA 0-1

Edi Iordănescu le răspunde celor care au acuzat că meciul a fost blat: "Sunt mai stelist ca mulți «steliști de canapea»"

Articol de GSP - Publicat joi, 31 martie 2016 18:10

Edward Iordănescu le-a răspuns contestatarilor săi care au spus că meciul dintre Pandurii și Steaua, 0-1, a fost blat, pentru că trecutul antrenorului gorjean e legat de formația roș-albastră.

"Sunt la bază mai stelist ca mulți «steliști de canapea». Nu voi renega niciodată Steaua. Mă leagă prea multe de Steaua, pe mine și pe familia mea. Sunt hulit pe stadione pentru că sunt perceput ca stelist. Însă îmi iubesc și respect meseria și, după ce duci o muncă de un an și jumătate într-o comunitate, înveți să respecți locul și să te atașezi de culorile și de tradiția clubului ( Pandurii), care va rămâne mereu în inima mea.

Iar dacă se aștepta cineva să îmi compromit viața și meseria să mă dau la o parte, așa cum niște capete bolnave anticipau, e bine că s-au înșelat. Ne-am jucat șansa pe teren eu și echipa mea. Punct! Faptul că arbitrajul (maniera) a dus la atâtea discuții nu mai este vina mea. Eu am fost în tribună (pentru că am aplaudat)!", a scris Edward Iordănescu pe contul său de Facebook.

 

Sunt la baza mai stelist ca multi ''stelisti'' de canapea....nu voi RENEGA niciodata Steaua.....ma leaga prea multe de...

Posted by Edi Iordanescu on 31 Martie 2016

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
bakunin
bakunin  •  01 Aprilie 2016, 08:49
Postat de glont pe 31 Martie 2016, 20:17

Tecuta, (fiul lui Mos Teaca) spune adevarul, nici nu ne asteptam ca meciul sa nu fie blat, au recurs la acel circ tocmai pentru a incerca sa-l mascheze.

blat + hotie cu arbitrii....se stieeeeeeeeee...otziiiiiiii

bakunin
bakunin  •  01 Aprilie 2016, 08:49
Postat de Danut Ognean pe 01 Aprilie 2016, 01:09

deci recunoaste ca a fost blat iar pandurii e satelitul fcsb-ului ca si viitura marelui rege unde e DNA-l doarme? rusineeeeee

Asta ai inteles, ***? :)))))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

100002473541087
Danut Ognean  •  01 Aprilie 2016, 01:09

deci recunoaste ca a fost blat iar pandurii e satelitul fcsb-ului ca si viitura marelui rege unde e DNA-l doarme? rusineeeeee

Vezi toate comentariile (9)
Comentează