FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Edi Iordănescu, încă un mesaj pentru Gigi Becali » 5 condiții pentru a accepta oferta FCSB: „Mă știți, e stilul meu”

Articol de GSP - Publicat joi, 16 mai 2019 12:12

Edward Iordănescu i-a transmis un nou mesaj indirect lui Gigi Becali, în care expune condițiile care l-ar putea face să accepte oferta FCSB. 

„Nu am negociat cu absolut nimeni. Sunt în prezent managerul lui Gaz Metan Mediaș. Mai am 4 etape foarte importante de campionat și încă un an de contract. 

Îmi doresc continuitate. Însă e adevărat că doar în anumite condiții, pentru a putea produce performanță. Pentru mine, Gaz Metan are prioritate. 

În momentul când voi pleca de la Gaz Metan, dacă se va întâmpla, voi lua în calcul doar o ofertă în care:

  1. autoritatea mea tehnico-tactică va fi totală,
  2. unde voi avea un mediu propice succesului,
  3. susținere necondiționată, implicare în selecție,
  4. protecția muncii mele
  5. controlul vestiarului. 

Acesta este stilul meu, îl cunoașteți deja cu toții, sunt principiile și valorile omului și antrenorului Edward Iordănescu”, a scris antrenorul Gaz Metanului pentru Facebook. 


Edi Iordănescu nu se află printre preferații suporterilor, fiind penultimul în sondajul GSP.ro

Vezi și:Cine mai înțelege ceva? Gigi Becali dezvăluie dialogul avut cu Edward Iordănescu: „Va avea cea mai mare libertate, doar că eu fac transferurile!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (21)
tavi58
tavi58  •  17 Mai 2019, 09:08

1. Prundu NU Prundul ! 2. Sunt matematician, absolvent al liceului din Prundu Bargaului si nu cunosc, dintre numerosii universitari ai acestui liceu, unul facut “peste noapte”. Asteptam, toti absolventii liceului amintit, scuzele de rigoare !

1618597915124142
Alexandru Chis  •  16 Mai 2019, 18:15
Postat de ray51 pe 16 Mai 2019, 17:50

Nu-i cunosc situatia scolara a lui GB. Daca are cumva diploma de bacalaureat se poate inscrie la cursurile de antrenori. In 2 ani... isi va conduce de pe banca propria echipa de fotbal.

Pai dupa cum se obtin astazi diplomele de studii superioare - a se vedea diplomele de absolvire a unor universitati din Prundul Bargaului sau din Valea Seaca - o dovada de absolvire a bacalaureatului este... floare la ureche! Si cum se aude ca Becali ar fi facut si un an la o facultate de stiinte juridice pe la Cuca Macaii, in mod sigur a avut si o dovada ca ar fi luat bacalaureatul. Dar nu-i bai ca Lutu mai are un an si ajunge antrenor, asa ca viitorul FCSB-ului este asigurat!

ray51
ray51  •  16 Mai 2019, 17:50

Nu-i cunosc situatia scolara a lui GB. Daca are cumva diploma de bacalaureat se poate inscrie la cursurile de antrenori. In 2 ani... isi va conduce de pe banca propria echipa de fotbal.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează