FOTBAL  »  Superliga  »  PLAY-OUT

Edi Iordănescu neagă discuțiile cu FCSB: „Pe cuvântul meu de onoare că nu am negociat cu nimeni”

Edi Iordănescu
Edi Iordănescu

Articol de GSP - Publicat duminica, 02 iunie 2019 23:30

Edi Iordănescu a încheiat sezonul pe primul loc în play-out alături de Gaz Metan Mediaș și și-a dat cuvântul că nu a negociat cu FCSB.

Medieșenii s-au impus cu scorul de 3-1 în fața Concordiei Chiajna, în ultima partidă din acest sezon la Ligii 1.

La finalul meciului, Iordănescu jr. a vorbit despre pierderile din lotul de jucători și a dat de înțeles că va rămâne la Gaz Metan Mediaș.

„Dacă e ceva ce mă întristează este că am început să pierdem jucători. Dacă ne-am fi păstrat nucleul de jucători, am fi putut să emitem pretenții pentru un loc de play-off.

Mai am un an contract. Am făcut tot programul, am stabilit cantonamentul, am început să discut cu jucători despre prelungirea contractelor și am început să contactez jucători pe care să îi aducem.

Am obosit să mai comentez despre ce s-a auzit în ultimele trei săptămâni în spațiul public. Probabil și lumea s-a plictisit să mai vadă numele meu.

Nu îmi doresc decât performanță. Mi-aș dori să am continuitate. Pe cuvântul meu de onoare că nu am negociat cu nimeni”, a declarat Edi Iordănescu, la TV Digi Sport.

VEZI ȘI:

HERMANNSTADT - DUNĂREA CĂLĂRAȘI 2-1 // Vasile Miriuță, descătușat: săgeți către conducători și către foștii elevi: „Doar aici și la CFR am avut băieți cu caracter”

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
icostin66
icostin66  •  03 Iunie 2019, 12:38

Respect, Edi Iordanescu! Puscariasii de la *** nu se dezmint... Pacat de baietii inregimentati sub sigla ciobanului ***... Ei nu sunt de vina, castiga si ei o paine.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  03 Iunie 2019, 12:06

NU il face de ras pe General ! Nici nu stii unde se poate ajunge !

1308183692641866
Diana Dim  •  03 Iunie 2019, 08:21

Bravo Iordanescu! Trompetele de la palat impreuna cu oierul sef au umplut gazeta cu stiri false despre negocierile cu D-vs. Nu-i luati in seama, noi n-o mai facem de mult! Respect!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează