FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN

Informații de culise la miezul nopții: „M-am ars cu Teja, nu mă ard și cu Iordănescu! Are clauză BETON 300, ca la poduri!”

Edi Iordănescu
Edi Iordănescu

Articol de GSP - Publicat marti, 14 mai 2019 23:16

Edi Iordănescu (40 de ani) nu merge nici la FCSB, nici la Sepsi. Anunțul a fost făcut de președintele lui Gaz Metan Mediaș, Ioan Mărginean, care afirmă că antrenorul are un contract beton și vrea să ducă mai departe munca începută. 

„Pe ăsta nu îl ia FCSB. Ăsta nu se duce, mă, că vrea el să facă schimbările la echipă. Mă, asta rămâne aici, stați liniștiți! Facem echipă bună aici. Eu pun capul la șina de tren că Edi nu pleacă de aici. 

Ce, Edi e sortiment de pâine? Are un contract beton. «Beton de 300», se folosește la poduri peste Dunăre. Lui Teja nu i-am făcut, am zis că e prieten. Acum m-am învățat minte. În primul rând Edi are o bună creștere și vrea să ducă mai departe proiectul, apoi are și o clauză”, a declarat Mărginean la TV Telekom Sport. 

„Teja doarme cum și-a așternut”

Mărginean a comentat și eșecul lui Mihai Teja pe banca celor de la FCSB.

„Nu mă bag în viața omului. Eu l-am ajutat, l-am angajat de trei ori. Mi-a zis că pentru familie, pentru carieră a mers mai departe. Nu i-am intentat proces. E un băiat bun, rămâne prietenul meu, dar știa unde merge. Părerea mea e că fiecare doarme cum își așterne”, a adăugat Mărginean. 

Vezi AICI clasamentul din play-out

Vezi și: 

Gaz Metan Mediaș - Poli Iași 1-1 // Gaz Metan a obținut doar un punct în duelul cu Poli Iași

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
108917206757657
Valentin Ciocea  •  15 Mai 2019, 08:46

cand erai mic , erai prost mic , acum te - ai facut mare , vai steaua ta .

jabs
jabs  •  15 Mai 2019, 07:40

Limoniule,ciocu mic,fiecare merge unde vrea el.Tu te pricepi doar sa distrugi echipe,la Gaz Metan ai gasit totul ok,merg lucrurile din inertie.ORICUM ESTI CAINE ....

serg_iordan
serg_iordan  •  15 Mai 2019, 06:31
Postat de fairplayromania pe 15 Mai 2019, 03:41

CFR Campioana României esti !!!!!!

Da fcsb e “campioana lumii”...

Vezi toate comentariile (11)
Comentează