FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

EXCLUSIV Edi Iordănescu a intrat în direct și i-a răspuns lui Gigi Becali: „Acuză-l pe Istvan Kovacs de orice, dar nu de așa ceva!”

Edi Iordănescu / Sursă foto: GSP +23   FOTO
Edi Iordănescu / Sursă foto: GSP

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 martie 2021 09:32 / Actualizat miercuri, 03 martie 2021 11:35

Edi Iordănescu (42 de ani), antrenorul lui CFR Cluj, a intervenit telefonic la GSP Live și i-a răspuns lui Gigi Becali, după ce patronul de la FCSB îl ironizase pe tehnicianul „feroviarilor”, numindu-l „filosof”.

Principalele candidate la titlu din Liga 1 continuă să se contreze pe marginea greșelilor făcute de Istvan Kovacs la meciul direct din decembrie, câștigat de CFR Cluj cu 2-0. Atunci, FCSB-ului i-a fost refuzat un penalty clar, după un henț făcut de Camora, iar Gigi Becali nu a trecut nici acum peste acea eroare. Edi Iordănescu nu a ezitat să-i răspundă fostului său patron. 

Edi Iordănescu: „Poți să-l acuzi pe Kovacs de orice, dar nu că n-ar fi un arbitru foarte bun”

„Am văzut ce a spus Gigi Becali. Chiar îmi place să citesc. Acasă, biblioteca mea e împărțită în două: cărți de fotbal și restul. Am și cărți de filosofie, cărți de psihologice, istorie. 

Patronul FCSB-ului reclama penalty-ul la Camora din meciul direct, iar eu am făcut referire la același meci. Dacă văd că face referire constant la acel moment, înseamnă că nu are altele. Dacă avea altele, le reclama. În acel meci reclamat de domnia sa, am luat 10 galbene! Aveam 7 la pauză, nu știam pe cine să mai schimb să nu rămânem în 10. Poți să îl acuzi pe Istvan Kovacs de orice, dar nu că nu e un arbitru foarte bun. Pe mine, Kovacs aproape că m-a eliminat la fiecare meci pe unde m-a aprins”, a declarat Edi Iordănescu, la emisiunea moderată de Costin Ștucan. 

Gigi Becali: „Edi Iordănescu e filosof, dar lupta e mai grea acum”

Gigi Becali este de părere că Edi Iordănescu a schimbat stilul clujenilor, dar l-a și ironizat pe tehnicianul din Gruia.

„Edi e filosof! E o luptă mai grea acum, Edi a făcut ca CFR să joace mai bine. I-a ieșit ce a vrut. Nu mai e echipa care dă «bufa-bufa». A imprimat stilul lui de joc. E un antrenor bun Edi. Îi place filozofia, dar mai bine să antreneze”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

FOTO Imagini din meciul CFR Cluj - FCSB 2-0

+19 FOTO

Citește și alte știri de actualitate:

Gigi Becali, declarații surprinzătoare! În ce condiții va juca FCSB în Ghencea

Ce a remarcat Gigi Becali la CFR Cluj după venirea lui Edi Iordănescu: „El e filozof, dar lupta e mai grea acum”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (77)
gido
gido  •  03 Martie 2021, 20:46

si jijel are in biblioteca lui doua feluri de carti...carti pe care nu le are si carti de poker ...

stoichkov10
stoichkov10  •  03 Martie 2021, 19:49
Postat de luciann pe 03 Martie 2021, 16:33

Saritura aia la cap o consideri fault?:))))))

saritura in ceafa aparatorului cu mana. asa se sare la cap?

luciann
luciann  •  03 Martie 2021, 16:33
Postat de stoichkov10 pe 03 Martie 2021, 15:52

"FCSB-ului i-a fost refuzat un penalty clar, după un henț făcut de Camora, iar Gigi Becali nu a trecut nici acum peste acea eroare." iar faza aia. gigi vede doar ce-i convine, faultul inainte sa ajunga mingea la Camora nu a vazut. ii sare in ceafa un fcsbist unui cfrist. am sa incep sa inregistrez meciurile

Saritura aia la cap o consideri fault?:))))))

Vezi toate comentariile (77)
Comentează