FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CFR CLUJ

FOTO Cum a fost surprins Edi Iordănescu imediat după eliminarea lui Arlauskis

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 martie 2021 21:05 / Actualizat vineri, 19 martie 2021 22:40

În minutul 41 al meciului dintre FCSB - CFR Cluj, la scorul de 0-0, Giedrius Arlauskis (33 de ani), portarul campioanei, a fost eliminat de „centralul” Ovidiu Hațegan. Edi Iordănescu (42 de ani) a reacționat imediat. 

Edi Iordănescu a fost surprins notând furios pe nelipsitul carnețel, imediat după eliminarea lui Arlauskis. Portarul lituanian se afla la primul meci în Liga 1 de la revenire și a fost titularizat în fața polonezului Sandomierski. În spatele deciziei există însă o controversă.

Edi Iordănescu, reacție după eliminarea lui Arlauskis

Înaintea partidei, Vali Moraru, realizator „Digi Sport Special”, afirma că: „Din informațiile mele, Arlauskis nu apără la dorința antrenorului. Am aflat și că Bălgrădean și-a revenit între timp, dar că nu va mai juca de-acum înainte”.

Moraru sugera că Edi Iordănescu ar fi fost pus în fața faptului împlinit, când a ales portarul pentru meciul cu FCSB. De aici și notițele furioase de după eliminare. 

VIDEO. Narcis Răducan despre derby-ul Ligii 1: „Nu e o partidă decisivă”

Citește și alte știri despre FCSB

Gigi Becali își laudă un fotbalist, chiar înaintea meciului cu CFR Cluj: „Stau de vorbă de la 25 de milioane de euro în sus”

Surpriza pregătită de Edi Iordănescu pentru derby-ul cu FCSB

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
1295745607278467
Iosif Dorel Brumar  •  21 Martie 2021, 13:38

NU MANCATI *** ???!!! PORTARUL NU TREBUIA ELIMINAT !!! ESTE REZULTATUL PRESIUNII LUI BECALI ASUPRA FRF,DE FAPT , BECALI, FRF, LIGA, CCA, FAC PARTE DIN ACEEASI FAMILIE MAFIOTA, , ADICA, DACA NU ASCULTI DE NOI, NU VEI MAI FI ARBITRU UEFA ????!!! DESPRE CE VORBIM ?! POATE, UNII SUNT PRISTI SI CRED TOT CEEA CE LI SE SPUNE, SCRIE, DAR NU TOTI ???!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

415925675533032
Valeriu Dragomirescu  •  19 Martie 2021, 22:56

Edu Giordănescu își consulta notițele ca să vadă ce prescrie tata puiu în astfel de situații.Cred că nu-l apucă Paștele la cfr...

piet
piet  •  19 Martie 2021, 22:56

Ii trimitea un bilet de multzumire lui Becali ca la facut bine de covid pe tatsu si nu acerut bani pe terenul cadou din pipera

Vezi toate comentariile (3)
Comentează