FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII

Edi Iordănescu reacționează după ce a scăpat de suspendare: "Care e diferența? Eu am profitat de regulament"

Articol de GSP - Publicat joi, 28 aprilie 2016 18:33

Așa cum Gazeta Sporturilor a anunțat în exclusivitate, Edi Iordănescu a scăpat de suspendare și va putea sta pe bancă la meciul Steaua - Pandurii, de duminică.

Antrenorul celor de la Pandurii a comentat decizia Comisiei de Recurs și a vorbit despre ridicarea suspendării, primită pentru că a dat indicații jucătorilor în parcare, deși nu avea voie.

"Clubul a făcut recurs și avocații au făcut o apărare foarte bună. Eu zic s-a făcut dreptate, pentru că nu era ok să fiu suspendat. Eu am tăria de caracter să recunosc când greșesc, dar acum nu am fost vinovat. Dacă regulamentul era clar, atunci decizia de suspendare era corectă. Eu am profitat de anumite neclarități din regulament, pentru că aveam această informație.

Știam că nu risc nimic, atât timp cât nu vorbesc cu jucătorii în interiorul terenului sau la vestiare. Care este diferența dintre mine, care am vorbit cu jucătorii în parcare, și un antrenor care stă în spatele băncii, pe primul rând, și dă indicații?", a spus Iordănescu la DigiSport.

"Eu am primit o suspendare de o etapă și de aceea am putut să fac recurs. Dacă primești două etape de suspendare, nu ai acest drept. Așa mi-au spus cei de la Comisie" Edi Iordănescu

Meciul Steaua - Pandurii se va juca duminică, 1 mai, de la ora 20:30, și va fi în direct pe DigiSport, DolceSport și LookTV și liveTEXT pe GSP.RO.

Citește și: Reghe amenință înainte de meciul cu Pandurii: "Nu o să mai țin cont de regulament!" » Ce plan are antrenorul Stelei

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
444001919101397
Florean Andrei  •  29 Aprilie 2016, 11:01

Ăsta a scăpat fiindcă e băiatu lu tata Puiu !

444001919101397
Florean Andrei  •  29 Aprilie 2016, 10:59

Regulamentele, ca şi legile, sunt făcute intenţionat confuze. Numai aşa trăiesc mafioţii în ţara asta !

mixmax
mixmax  •  29 Aprilie 2016, 08:58
Postat de faxx pe 29 Aprilie 2016, 00:48

sapunaru va aduce primul trofeu lu sumudica cu gol .. hai tudor vladimirescu cu pandurii lui sa invinga puscariasii infractori si sa faca dreptate in tzara ca pe vremuri =)

ce bah *** tau joaca cu neablatitzele? Eu credeam ca puscariasii infractori de la *** joaca cu stapanul lor , jumulica cel cu cota mica, si dupa chipul si asemanarea *** de la rin, ***...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează