FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Edi Iordănescu reacționează după ce Steaua și-a schimbat numele în FCSB: "Interesul acestui club minunat trebuia să primeze"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat joi, 30 martie 2017 18:57

Comitetul Executiv a votat schimbarea denumirii Stelei, iar clubul lui Becali se numește începând de azi FCSB. Decizia l-a enervat pe Edward Iordănescu. 

Fostul antrenor al Stelei și al celor de la Pandurii crede că Armata a greșit.

"Nu am avut o relaţie proastă cu patronul Stelei, însă nici una prea apropiată, deci nu poate nimeni să mă acuze de subiectivism când spun că ne autodistrugem şi nu e normal ce se întâmplă.

Ne compromitem toate valorile. Nu doar în sport, în toate domeniile. Trebuia găsită o cale de mijloc, chiar de compromis în cazul Stelei.

Trebuia să primeze interesul acestui club minunat, plin de istorie, şi să fie lăsate la o parte orgoliile sau diversele interese. În final, toată lumea pierde, în frunte cu fotbalul românesc. Nu ţin partea nimănui, mă încearcă însă un regret imens", a scris Edward Iordănescu pe Facebook.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
881165428637603
Sorin Sfetcovici  •  30 Martie 2017, 22:42

*** in *** si ***, doi *** ipocriti, treabuia sa vi tu cu tactu sa dati bani si pe urma sa ziceti ca e a voastra, peste 1 an toti fraierii care au vrut cu CSA o sa vada ca Brandul fara un fraier care baga bani nu valoreaza nimic.... E impresia noastra ca romani ca suntem importanti pe lumea asta, dar Occidentul si lumea buna cand aud de Romania se gandesc la Capitala Nigeriei...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

manty_one
manty_one  •  30 Martie 2017, 21:49
Postat de danielp0tc0varu pe 30 Martie 2017, 20:30

Bai Iety , ce este asa de minunat la acest club ? Oare faptul ca tac-tu a jucat sotron acolo si drept merit a fost facut gheneral ?

bai p0tcovarule...tac-su a fost facut gheneral ptr ca a castigat Cupa Camionilor si Super Cupa Europei, acolo...spre desoebire de echipa ta favorita,care a castigat Cupa Marbelada!!

danielp0tc0varu
danielp0tc0varu  •  30 Martie 2017, 20:30

Bai Iety , ce este asa de minunat la acest club ? Oare faptul ca tac-tu a jucat sotron acolo si drept merit a fost facut gheneral ?

Vezi toate comentariile (13)
Comentează