FOTBAL  »  Superliga  »  DECIZIE

Edi Iordănescu și Walter Zenga, rivali pentru a prelua o echipă din Liga 1: "Am discutat și cu ei doi, dar al treilea a câștigat"

Articol de GSP - Publicat joi, 06 septembrie 2018 22:19

Managerul general de la FC Voluntari, Ioan Andone, a anunțat că echipa lui a negociat în ultimele zile cu Edi Iordănescu și Walter Zenga pentru preluarea postului de antrenor.

Andone susține că a renunțat la varianta Iordănescu jr. deoarece și-ar fi dat seama că Todoran, antrenor cu experiență minimă ca "principal" în Liga 1, e mai potrivit!

"Ei bine, Walter a fost o idee. Am discutat cu el. Îşi dorea altceva. Îşi doreşte să antreneze în Italia. Îşi doreşte să ajungă la Inter, dar, fiind liber, ne-am gândit şi la el, însă nu se putea.

În cazul lui Edi Iordănescu, la fel, s-a discutat cu el, însă, în urma unei analize, am ajuns la concluzia că este mai bine să fie Dinu Todoran, care este din cadrul clubului, care ştie foarte bine ce vrem noi aici", a declarat Ioan Andone pentru Telekom Sport.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
danirovl
danirovl  •  07 Septembrie 2018, 00:09

falcosu face echipa...tudoran e pe acolo ca sa-si ia capacele in caz ca nu merge treaba bine:))...ba baieti dati la rechin cu mamaliga??:))))

roadghost
roadghost  •  06 Septembrie 2018, 22:47

Andone Jaws 3 nu prea are timp sa se ocupe de clubul pe care il plateste, fiind ocupat sa faca scouting pt Gigi si sa-i deguste branza, dupa cum a marturisit. Asta ne ofera ceva indicatii despre cum isi lucreaza Falcosul muschii celebrelor sale falci.

ucv1948
ucv1948  •  06 Septembrie 2018, 22:42

Cum *** mah sa te duci in satul Voluntari sa antrenezi ? Cat de fomist poti fi sa faci asta

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează