FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - PANDURII 0-2

Edward Iordănescu a exclus 3 jucători pentru meciul cu Viitorul: "Avem toleranță zero pentru așa ceva"

Articol de GSP - Publicat luni, 18 aprilie 2016 22:08

Edward Iordănescu a avut numai șase jucători de rezervă în meciul câștigat de Pandurii pe terenul Viitorului, scor 2-0.

Droppa, Wellington, Mrzljak și Erico nu au fost incluși în lotul pentru meciul cu formația lui Gică Hagi. Dacă primul n-a făcut deplasarea din cauza unei accidentări, nu asta s-a întâmplat și cu ceilalți, despre care Narcis Răducan, președintele Pandurilor, spune că au comis acte de indisciplină.

"L-am avut pe Săpunaru suspendat, iar Droppa a avut dureri la spate. Alți trei jucători n-au fost convocați din cauza indiscplinei. N-a fost nimic extrem de grav, e o chestie de vestiar. Cu riscul de a ține doar 17 jucători în lot am decis să mergem așa la joc. Am principii solide", a spus Edward Iordănescu la Dolcesport.

"Droppa a resimţit dureri în dimineaţa jocului. El a avut o accidentare mai veche şi nu a intrat în calculele antrenorului.

Wellington, Mrzljak şi Erico au considerat că au alte priorităţi decât sfârşitul de sezon. Avem toleranţă zero pentru actele de indisciplină. Ei nu au respectat programul din timpul «extrasportiv» şi vor fi penalizaţi", a explicat Narcis Răducan la Digisport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
valiza.epo
valiza.epo  •  19 Aprilie 2016, 08:21

Fiind un amical in familie, Pandurii putea merge la Ovidiu cu juniorii. Poate au vrut titularii sa petreaca o zi insorita la mare. Gratis!

sexilian
sexilian  •  19 Aprilie 2016, 06:41

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dandan23
dandan23  •  19 Aprilie 2016, 01:38

Au petrect toti aia patru, Welington, Droppa, Mrjlak si Erico la un club pana la 4 dimineata de asta i-a exclus, dar nu stiu ce e asa de mare secret ca presa din Gj a scris de aventura lor nocturna chiar a doua zi. http://www.pandurul.ro/articol/minerii-isi-rup-picioarele-spre-bucuresti-fotbalis_77922.html Minerii își rup picioarele spre București. Fotbaliștii se rup prin cluburi!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează