FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // Dorit de Gigi Becali, Edward Iordănescu răspunde printr-un mesaj-manifest: „Să dea Dumnezeu să vină ziua când Steaua o să fie Steaua din nou”

Edward Iordănescu
Edward Iordănescu

Articol de GSP - Publicat luni, 27 mai 2019 13:35

FCSB // Edward Iordănescu, 40 de ani, antrenorul lui Gaz Metan Mediaș, e curtat intens de Gigi Becali pentru a deveni noul antrenor al celor de la FCSB. 

Azi, Iordănescu jr. a postat pe Facebook un mesaj în care le mulțumește fanilor care-i cer să vină la FCSB, dar în același timp a lăsat de înțeles că nu e tentat să vină la echipa care trece acum printr-un conflict indentitar cauzat de războiul cu CSA Steaua. 

„Va salut. Numarul atat de mare de mesaje primite ma copleseste. Realmente. Incerc sa le parcurg pe toate, in limita timpului care nu este mereu sub controlul meu. Daca la majoritatea nu reusesc sa si raspund, nu interpretati ca o forma de lipsa de respect. Sub nicio forma nu este vorba de asa ceva. Doar ca nu le pot cuprinde pe toate si sa ofer si raspunsuri. Incerc insa sa le parcurg atunci cand imi permite timpul. Din pacate nu stiu daca sa ma bucure interesul deosebit sau sa ma sperie ceea ce citesc si constat.

Steaua este eterna in sufletul meu si nu ma voi dezice niciodata de ea. Pt mine Steaua inseamna toata istoria, toate generatiile de jucatori, antrenori, conducatori, etc, dar mai ales toate generatiile de suporteri stelisti care au pastrat vii emotiile, sentimentele si traditia acestui club imens. Dar e dureros sa vad atata dezbinare, atatea idei in contradictoriu, atatea perceptii diferite si in final atatia stelisti adevarati pe baricade diferite si cu pozitii diferite!!

Sa dea Dumnezeu sa vina ziua cand Steaua o sa fie Steaua din nou, pe Ghencea, acasa, cu un stadion plin si cand acest moment din prezent , va reprezenta doar o amintire neplacuta” Edward Iordănescu, pe contul său de Facebook 

Vezi și: Gigi Becali s-a înțeles cu Edi Iordănescu: „Lipsește doar semnătura!” » A stabilit termenii: „Îmi angajez slujitor! Te dau afară când vreau”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
622674784501836
Florin Dobrin  •  27 Mai 2019, 15:26

STAI PE *** TAU , O SA TE UMILEASCA JIJI

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează