FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Edward spune NU! Walter Zenga e antrenorul la care Gigi Becali va apela după refuzul lui Iordănescu jr.

Zenga, 59 de ani, a mai bifat un sezon pe banca FCSB, 2004-2005, când a fost demis cu două etape înainte ca echipa să devină campioană
Zenga, 59 de ani, a mai bifat un sezon pe banca FCSB, 2004-2005, când a fost demis cu două etape înainte ca echipa să devină campioană

Articol de , , - Publicat luni, 03 iunie 2019 09:00

Edi Iordănescu ar trebui să-i ofere astăzi un răspuns clar și oficial lui Becali, dacă trece la FCSB sau nu. Apropiați ai antrenorului susțin că va refuza. Walter Zenga devine o soluție cu șanse reale.

Când Zenga l-a sunat pe Becali ca să-l invite la o cafea, patronul FCSB era convins că Edi Iordănescu avea să devină tehnicianul echipei lui și l-a amânat pe italian: „Bem cafeaua după ce-l instalez pe Edi!”. Tratativele cu antrenorul de la Gaz Metan n-au curs atât de simplu cum credea Gigi, Iordănescu nici nu s-a despărțit de Mediaș deocamdată și nu a arătat clar că ar intenționa să părăsească echipa cu care a terminat pe primul loc în play-out. 

„Nu mă grăbesc să pun antrenor. MM mi-a zis că trebuie să avem antrenorul angajat pe 3 iunie, dar eu nu cred că e așa, mai pot să aștept”
Gigi Becali, patron FCSB

„Vreau ce le-ai dat lui Reghe și lui Gâlcă!”

Edi a tot cerut timp de gândire și o soluție de reziliere a contractului său cu Gazul, un angajament care poate fi întrerupt cu plata unei despăgubiri de 300.000 de euro, o sumă pe care el nu și-ar permite s-o plătească, și nici Becali nu ar achita-o. Iordănescu ar trebui să-i ofere azi lui Gigi un răspuns concret, dacă vrea să scape de la Mediaș și să treacă la FCSB. În funcție de intenția antrenorului, Gigi crede că oficialii de la Gaz Metan ar putea fi „înmuiați” până la urmă, să-i permită lui Edward să plece fără să suporte „sancțiunea” din document, 300.000 de euro. 

Problema ar fi că tehnicianul în vârstă de 40 de ani nu e convins să accepte propunerea lui Becali. Apropiați ai lui susțin că răspunsul pe care i-l va oferi lui Gigi azi va fi un refuz, Edward fiind nemulțumit de faptul că patronul FCSB nu-i oferă o clauză de reziliere a contractului. El a cerut ca acordul să fie securizat cu un milion de euro, adică să i se plătească suma asta dacă Gigi îl dă afară înainte de finalul înțelegerii. Becali nu a negociat suma, nu acceptă deloc o astfel de condiție. „Reghecampf a avut clauză de 800.000 de euro, Gâlcă a avut 500.000 de euro. Mie de ce nu mi-ar oferi aceeași condiție?”, le-a explicat Edward colaboratorilor săi. 

Revine Zenga?

Gigi a pronunțat numele lui Dică, o a doua soluție a lui pentru conducerea tehnică. Dar nici aceasta nu pare una foarte la îndemână. Nicolae n-are contract, însă i-a promis primarului din Pitești că o va prelua pe FC Argeș, pe care va încerca s-o readucă în prima ligă. La FCSB revine numele lui Zenga în discuție. Walter beneficiază și de susținerea lui Mihai Stoica, managerul îngrijorat de negocierea cu Iordănescu junior, unul dintre personajele din fotbal cu care are relația cea mai proastă. Becali încă nu l-a abordat pe Zenga, dar italianul a transmis clar că e interesat de job. 

Citește și:

Cum arată cotele pentru următorul antrenor de la FCSB! Edi Iordănescu este mare favorit la casele de pariuri

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
luker
luker  •  03 Iunie 2019, 19:37

Aia de la Medias ar trebui sa il dea afara pe nentu Puiu. Nu se poate mizeria asta. Nu se face asa ceva.

ray51
ray51  •  03 Iunie 2019, 12:40

Parerea mea este ca cea mai buna alegere pt FCSB si pretentiile patronului este CHIRILA. ***...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

firaldo
firaldo  •  03 Iunie 2019, 12:00
Postat de Petre Banica pe 03 Iunie 2019, 11:52

Dacă nu a vrut să se înțeleagă cu Dan Petrescu acum vreo 2 ani, e lesne de inteles de ce, de ce nu l aduce pe Sumudica, eu ca suporter stilist pentru câștigarea campionatului nu sa terminam iar pe locul 2, la s primi cu brațele deschise.

Esti suporter stilist ?Hair stilist ?

Vezi toate comentariile (15)
Comentează
Close