FOTBAL  »  Superliga  »  BECALI CONDAMNAT

Efectele condamnării » Prima decizie importantă luată de Becali după primirea pedepsei

Articol de GSP - Publicat luni, 11 februarie 2013 00:00 / Actualizat luni, 11 februarie 2013 18:49

Gigi Becali a luat prima decizie importantă după ce a aflat vestea condamnării la 3 ani de închisoare cu suspendare. Deşi luase recent hotărîrea de a rămîne membru al Partidului Liberal, patronul Stelei şi-a dat azi demisia.

Eu ştiu că potrivit Constituţiei doar cei care prezintă un pericol social trebuie condamnaţi cu executare, criminaţi, violatori. Ceilalţi, cu suspendare.

Vestea a fost dată de Crin Antonescu, preşedintele PNL.

"Domnul Becali a demisionat din PNL şi este deputat independent. A fost o relaţie normală, civilizată, politică şi umană", a declarat Antonescu, potrivit rtv.net

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (17)
pophki
pophki  •  12 Februarie 2013, 09:43

e decizie sau constitutia zice ceva acolo in pargraf de care voi scrieti cum doriti !?

titi54
titi54  •  12 Februarie 2013, 08:58

Oameni ca Becali ne reprezinta in parlament; daca a fost condamnat ,ce mai cauta in parlament? toti penalii s-au adunat in parlament de unde-si conduc afacerile linistiti, sper la urm dosare sa-l condamne pe mancatorul asta de ka/k/at.

hofer
hofer  •  12 Februarie 2013, 01:47

Ce suparat e Jiji. Mama ce mutra are. Muahahahaha.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează