FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - VIITORUL, DUMINICĂ, 20:00, DIGI, TELEKOM, LOOK

Efectul Becali » Ce s-a întâmplat cu Alibec după ce patronul FCSB l-a făcut praf în direct la TV

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 decembrie 2017 10:07

După ce Gigi Becali a spus că Denis Alibecse preface că e accidentat, atacantul a reapărut la antrenamentul de ieri, s-a pregătit normal şi e în lot pentru meciul de mâine seară, FCSB - Viitorul.

Declaraţiile lui Becali au avut rol de medicament pentru Denis, cel despre care inclusiv Dică spusese acum 10 zile că "e foarte probabil să nu-l mai vedem jucând deloc în acest an 2017". Atacantul s-a antrenat ieri normal alături de colegii săi, dar foarte probabil el nu va fi folosit ca titular din două motive.

Totuși, Gnohere va apărea în avanposturi fiindcă are un final de sezon senzaţional, e golgeter în Liga 1. Al doilea motiv: Alibec e ieşit din formă şi nici nu e în cea mai bună condiţie fizică fiindcă a tot lipsit de la antrenamente după ce s-a plâns de dureri la genunchi. 

"Alibec n-are nimic, se alintă. Dacă îl supără cineva se dă accidentat, nu mai vrea să joace. Mi-a spus cineva care e prieten cu Șumudică că Alibec i-ar fi spus lui Șumudică că se dă accidentat și nu mai vrea să joace: «Ce, bă, mai joc eu pentru ăștia?»". Nu mai vreau să stau după mendrele lui Alibec. Nu mai vreau să stau la mâna lui, să joace doar când vrea el. De asta vreau să iau alt atacant" Gigi Becali, la TV Digi Sport

7 luni au trecut de când Alibec a marcat ultima dată într-un meci de Liga 1, pe 13 mai în FCSB - Craiova 3-0, în ultima etapă a sezonului trecut

 

SEZONUL ACTUAL

19 meciuri disputate cu Alibec
47% victorii
37% remize
16% înfrângeri

14 meciuri disputate fără Alibec
64% victorii
14% remize
22% înfrângeri

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
roadghost
roadghost  •  16 Decembrie 2017, 15:31

"Efectul Becali" din titlu se refera la scena profund academica in care Gigi isi ciocanea cu pumnul in cap la o conferinta de presa, incercand sa demonstreze ca ***...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

randoom.__
randoom.__  •  16 Decembrie 2017, 11:43
Postat de Alexandru Chis pe 16 Decembrie 2017, 11:27

In sfarsit, se pare ca Becali si Dica au inteles "strategia" pusa la cale de Sumudica si Alibec pentru ca FCSB sa-i scada pretul, pentru a fi achizitionat de turci la 1-1,5 milioane de euro. Alibec s-a dat accidentat pentru a-l exaspera de Becali si a-l face sa-l vanda pe "te miri, ce", numai sa scape de el. Planul a fost pus la cale de Sumudica si Alibec. Numai ca Becali a fost anuntat de o persoana din anturajul lui Sumudica de acest plan pus la acle in mare secret (mai mult ca sigur ca mama lui Alibec s-a "scapat" la Becali, atunci cand i-a sugerat lui Becali sa il lase sa plece in Turcia, pe o suma mica, pentru ca fiul ei sa-si "relanseze, chipurile, cariera). Acum Alibec nu mai are cale de intoarcere, mai ales ca aceasta "pubalgie inchipuita" a fost pretextul pentru ca el sa fie vandut la turci pe un pret de nimic.

sub 2 milioane de euro nu-l da la turci. asta asa ca idee. fara sa isi scoata banii pe alibec,alibec nu pleaca de la Steaua.

cristi_butelie
cristi_butelie  •  16 Decembrie 2017, 11:36
Postat de poison pe 16 Decembrie 2017, 11:11

*** *** pe porcaria de echipa FC FCSB!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează