FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Efectul Tusk » Discursul președintelui Consiliului European i-a dat aripi lui Duckadam! 3 planuri pentru 2019: „Voi fi președintele acestui club”

Helmuth Duckadam este preșeindtele de onoare al celor de la FCSB.
Helmuth Duckadam este preșeindtele de onoare al celor de la FCSB.

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 ianuarie 2019 13:08

Helmuth Duckadam a fost impulsionat de discursul lui Donald Tusk și are de gând ca în acest an să lucreze mai mult la imaginea sa. Are în plan lansarea unei linii de mănuși, lucrează la o carte și poate deveni președinte al unei academii de fotbal.

„Am o linie de treninguri, dar cred că este prea puţin. Probabil că voi încerca să ies pe piaţă cu mănuşi cu brandul « Helmuth Duckadam»Voi fi, probabil, cât de curand, şi preşedinte de onoare al unei academii din Anglia, condusă de un român, Gabi Dumitru. Are o academie în Londra şi vrea să se extindă la Madrid şi la Dublin (n.r. Eagles Football).

Lucrez la o carte, un fel de autobiografie, dar nu neapărat despre fotbal, despre viaţa mea, ceva din jurul fotbalului. Cred că e un lucru mai interesant decât să spui în ce jocuri ai jucat.

Anul ăsta voi lucra mai mult la imaginea mea. Şi impulsul dat de domnul preşedinte (n.r. Donald Tusk, preşedintele Consiliului Europei) în acest discurs cred că mi-a dat mai multă încredere în mine şi voi lucra la brandul «Helmuth Duckadam»”, a declarat Duckadam pentru TV Telekom Sport. 

În acest moment, Helmuth Duckadam este președintele de onoare al celor de la FCSB.

vezi ȘI:

VIDEO Donald Tusk, președintele Consiliului European, discurs MEMORABIL în limba română la Ateneu: „Români, apărați statul de drept la fel ca Duckadam la Sevilla!”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
deuxex
deuxex  •  13 Ianuarie 2019, 14:15

O fi fost Dukadam un mare fotbalist, dar in acest moment este doar un alt *** lui Jiji ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mioriticul
mioriticul  •  13 Ianuarie 2019, 14:14

Helmuth, daca chiar vrei sa lucrezi la imaginea ta, trebuie sa te emacipezi de microcosmosul becalifer, semintar, puscarias.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează