LIGA 1  ·  ASA - PANDURII 0-0

Egalul nimănui » ASA și Pandurii au scos un rezultat care nu ajută pe nimeni, scor 0-0

Negruț a fost cel mai periculos om al Pandurilor împotriva mureșenilor
Negruț a fost cel mai periculos om al Pandurilor împotriva mureșenilor

Articol de - Publicat miercuri, 05 aprilie 2017 00:00

Jucătorii lui Stoican au jucat doar o repriză și nu au profitat de cadoul făcut de mureșeni prin eliminarea lui Andre pentru a câștiga meciul avut în mână.

Actorul principal de la Târgu Mureș a fost terenul! Suprafața de joc a avut de suferit de la înghețurile din iarnă, dar nici măcar la începutul lunii aprilie nu s-a preocupat nimeni ca acesta să aibă o altă față!

Pe un teren cu gropi, peticit, unde gazonul este din ce în ce mai rar pe măsură ce te apropii de una dintre cele două porți, ASA-ul a avut încă o zi proastă. Lui Gorobsov nu i-au priit cele 6 luni petrecute la Hapoel Tel Aviv și a lovit bara din lovitură liberă (10).  

Jucătorii lui Stoican se simt mai bine evoluând în deplasare decât acasă. După ce au câștigat pe terenul Chiajnei, au dominat clar prima repriză la Mureș, unde Negruț i-a ridiculizat pe Marius Constantin și pe Velayos, dar fără o finalizare care să schimbe scorul pe tabela de marcaj (27).

Dar bateriile s-au descărcat în momentul în care au intrat la vestiare. Gorjenii au părut mulțumiți de egal și nu au mai pus în pericol poarta lui Popescu, chiar dacă jucau cu un om în plus după eliminarea lui Andre (43).

În condițiile date, Chirilă a obținut primul punct de când a fost numit pe banca mureșenilor şi riscă să fie demis din cauza neînţelegerilor cu greii din echipă.

asa pandurii 0 0La o zi după asasinarea lui Emi Pian, peste 100 de capi, crema interlopilor din toată țara și din străinătate, s-au adunat la îndemnul unui influent interlop. Ce a urmat este de-a dreptul sfidător. Poliția s-a dus peste ei și...
Libertatea
Comentarii (1)
ray51  •  05 Aprilie 2017, 09:00

Echipa se duce la vale. Stadionul se naruie. Pe la anul auzim de-un mall traznet pe locul respectiv si de-un proiect (ce nu se va realiza nicand!) pentru un stadion ultra, acoperit. gazon englezesc, bla-bla-bla.

Vezi toate comentariile (1 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
12:00 Snooker
CM Snooker
Eurosport
16:10 Formula 1
MP al Marii Britanii
Digi, Look Sport, Telekom
20:30 BARAJ L1
Chindia - Mioveni
Look Plus, Telekom Sport și Digi
Program TV complet

Liga 1