FOTBAL  »  LIGA 1  »  DINAMO - POLI TIMIŞOARA 0-0

El Clasico schimbă programul din Liga I :D Andone: "Trebuia să jucăm azi cu Poli, dar Barca - Real e mai important"

Articol de GSP - Publicat luni, 29 noiembrie 2010 00:00

Antrenorul lui Dinamo, Ioan Andone, comentează prestaţia echipei sale în partida cu Poli Timişoara şi spune că ziua de disputare a derby-ului din Ştefan cel Mare a fost schimbată din cauza disputării partidei Barceloa - Real Madrid în această seară. Dinamo - Poli Timişoara s-a jucat sîmbătă, la 21:45.

"Domnul Iancu i-a cerut pe Balaj sau pe Robert Dumitru. Mie nu mi-a convenit ultimul, pentru că nu cîştigasem cu el. Asta e, nu ştiu de ce mai discutăm. Despre Zicu ce să spun? Ştiam că va juca! A ales bine Timişoara, şi-a revenit din punct de vedere fotbalistic acolo. Nici Alexa nu mai e dinamovist, gata, acum e polist.

Păcat că nu am avut mai mulţi suporteri, însă principalul motiv pentru care au fost puţini fani la stadion cred că e ora tîrzie la care s-a jucat. Din cîte am înţeles, trebuia să se dispute azi, însă Barca - Real a făcut ca partida noastră să fie decalată", a spus Andone la Contraatac, pe GSP Tv.

Playtech: BREAKING: Ce a descoperit Marian Vanghelie în telefonul Oanei Mizil. E motivul pentru care a bătut-o


Comentarii (3)
jajaviola
jajaviola  •  29 Noiembrie 2010, 21:03

PRIETENE LASA TEXTELE CA STAI DEPARTE UN SUPORTER ADEVARAT MERGE PE JOS PRIN PLOAIE PRIN GER ETC,,,,DAR VAD CA TU ESTI DINALA DE TELEVIZOR. SA-SA NU CONTATII.

feeltravel
feeltravel  •  29 Noiembrie 2010, 20:41

Iancu asta e fantastic ... Ei nu au jucat nimic in Groapa si tot pe arbitraj da vina . Nu ca Dinamo ar fi jucat ceva . Si atunci mai bine ne uitam la Barca - Real fratilor , poate vedem si noi in sfarsit ...fotbal

alingeorgian
alingeorgian  •  29 Noiembrie 2010, 20:24

Pai normal ca e ora tarzie. Eu stau in Militari, si ca sa vin la meciurile lui Dinamo, trebuie ca meciul sa se termine inainte de ora 11 ca sa prind metroul, ca altfel nu am cu ce sa ma intorc. E foarte aiurea programul, pacat ca nimanui nu-i pasa de aceste aspecte.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close