FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

El e înlocuitorul lui Ivan la Craiova! I-a cucerit deja pe olteni cu declarația sa: "Idolul meu e Geolgău"

Articol de - Publicat marti, 26 ianuarie 2016 18:21

CS U Craiova şi Steaua Bucureşti s-au înţeles în privinţa transferului atacantului Andrei Ivan la echipa pregătită de Laurenţiu Reghecampf.

Oltenii s-au pregătit însă pentru acest moment şi au adus la echipă înlocuitorul lui Andrei Ivan. Numele sau este Andrei Burlacu, are 19 ani şi a fost adus de la echipa a doua. Atacantul a şi debutat la Craiova la finalul anului trecut, în partida pierdută la Iaşi cu scorul de 1-0.

Andrei Burlacu este văzut cu ochi buni de conducerea clubului, aceştia sperînd că fotbalistul născut în Botoşani să aibă o evoluţie cel puţin la fel de bună ca lui Ivan.

"Idolul meu este Gheorghiţă Geolgău"

Andrei Burlacu a acordat un interviu pentru site-ul oficial al CraiOlguței şi a vorbit despre debutul în Liga 1, dar şi despre idolul sau, Gheorghiţă Geolgău.

"A fost o experienţă de neuitat. Băieţii m-au ajutat, m-au încurajat, iar acum că am fost cooptat în lot şi în cel de-al doilea stagiu al echipei sper la cît mai multe meciuri în tricoul echipei şi, de ce nu, să ajut prin goluri şi prin evoluţii bune.

Mi-a plăcut foarte tare Gheorghiţă Geolgău, el este idolul meu. L-am urmărit pe youtube şi consider că a fost un jucător senzaţional. Nu vreau să par lipsit de modestie, dar îmi doresc foarte tare să-i calc pe urme, iar stilul meu de joc sper că se aseamănă cu al lui.", a declarat Andrei Burlacu.

Refuzat de FC Botoşani, cumpărat de Craiova

Andrei Burlacu a început fotbalul la CSS Botoşani, fiind pregătit de Daniel Şchiopu. În anul 2014 a fost în probe la FC Botoşani, însă antrenorul de atunci al moldovenilor, Leo Grozavu, nu l-a vrut în lot pentru că jucătorul nu "s-ar fi omorît cu efortul".

Imediat după acest moment Burlacu a avut evoluţii bune la turneul final de la Juniori B, iar CS U l-a cumpărat contra sumei de aproximativ 5.000 de euro. Fotbalistul a jucat mai întîi pentru juniori, după care a făcut pasul spre echipa a două, iar din 2015 se află în lotul echipei mari.

Geolgău: „Ivan-Burlacu poate fi un atac care să conteze în istoria foTbalului”

Într-un interviu acordat în anul 2014, Gheorghiţă Geolgău avea numai cuvinte de laudă la adresa celor doi atacanţi, Andrei Ivan şi Andrei Burlacu.

"Într-un an şi jumătate cred că am putea avea nu doar cel mai tînăr şi mai promiţător atac din România, ci unul care să conteze în istoria fotbalului, Ivan-Burlacu. Momentan însă sînt nişte diamante neşlefuite.", spunea legendă Craiovei Maximă.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  26 Ianuarie 2016, 21:30

...avem incredere in el ...insa trebuie sa marcheze in meciurile cu fcsb ca sa ajunga fotbalist mare ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close