FOTBAL  »  LIGA 1  »  CFR CLUJ

El e noul patron din Gruia! A cumpărat 62% dintre acţiunile CFR Cluj: cine e și câți bani a oferit

Marian Băgăcean +1   FOTO
Marian Băgăcean

Articol de - Publicat luni, 06 februarie 2017 00:00

Marian Băgăcean a cumpărat 62% dintre acţiunile clubului contra sumei de 4,5 milioane de lei.

Chiar dacă echipa se află în acest moment în insolvență, oficialii din Gruia au ajuns la un acord cu un nou investitor! Este vorba despre Vasile Marian Băgăcean, un auditor financiar în vârstă de 43 de ani, născut la Cluj.

"Pot să confirm că s-a vândut pachetul majoritar de acțiuni al echipei. 62 la sută dintre acțiuni au ajuns la un om tânăr, un profesionist pe care-l cunosc și alături de care îmi doresc să avem rezultate pe măsură. Mai multe o să discutăm într-o conferință", a spus înaintea meciului Mureșan.

După ce vineri dimineață a vizitat stadionul echipei și toată baza de pregătire, ieri s-a bătut palma și actele au fost semnate. Marian Băgăcean deține mai multe societăți comerciale și a confirmat că este noul acționar majoritar al echipei.

"Da, este adevărat! Acum primul pas este ieșirea din insolvență. Într-o lună sau două vom ieși, iar din vară vom vedea. Vor fi transferuri, voi discuta și cu președintele Iuliu Mureșan și vom vedea de ce este nevoie. Până acum, CFR-ul a mers foarte bine pe un buget destul de redus. Dar nu cred că e importantă această chestiune. Mi se pare un business rentabil", a spus Băgăcean pentru actualcj.ro.

CFR Cluj a fost condusă, începând din 2002, de omul de afaceri Arpad Paszkany, care a decis să se retragă în 2014.

9este numărul de trofee pe care CFR Cluj le-a câștigat în ultimii 15 ani: trei campionate, patru Cupe ale României şi două Supercupe

Playtech: Fiica lui Pep Guardiola, apariție INCENDIARĂ la Ibiza! 'Slipul este CAM MIC'! Imagini de senzaţie cu Maria


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează