FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

El e primul jucător care se desparte de Dinamo: "E greu, dar fiecare poveste are un sfârșit"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 mai 2017 16:56

Vytautas Cerniauskas este primul jucător care o părăsește pe Dinamo în această vară. 

Contractul lituanianului expiră în iunie, iar clubul nu i-a înaintat acestuia nicio ofertă de prelungire, astfel că goalkeeper-ul va părăsi formația alb-roșie.

Acesta a plecat din România în această dimineață spre țara natală. 

"S-a terminat încă o poveste. E greu, dar fiecare poveste are un sfârșit. Aștept un nou început, acum e timpul să merg acasă.

Mulțumesc din toată inima celor care au crezut în mine. Le mulțumesc și celor care nu au avut încredere în mine. Doar voi mă faceți mai puternic. Doar Dinamo București! Câine roșu pe viață", a scris lituanianul pe Instagram. 

De la întoarcerea sa la Dinamo din această iarnă, lituanianul de 28 de ani a apărat în șase meciuri în toate competițiile, încasând șase goluri. 

Cerniauskas a mai evoluat pentru Dinamo și în sezonul 2015-2016, bifând 39 de meciuri, după care a plecat în Cipru, la Ermis Aradippou. 

Jaime Penedo, Laurențiu Brănescu și Iustin Popescu sunt ceilalți portari rămași în lotul "câinilor", panamezul Penedo având însă șanse minime să continue în "Ștefan cel Mare" și din sezonul viitor. 

La Dinamo se va întoarce Vlad Muțiu, portarul de 22 de ani împrumutat la CS Afumați. 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (39)
zecs93
zecs93  •  21 Mai 2017, 23:51
Postat de daniel_daniel00 pe 21 Mai 2017, 18:10

Cand esti pe 200 si ceva la Uefa, ce sa mai zici si tu?Ciobani, stana, puscariasi..."Ironiile" astea venind din partea unora care au actiunile puse sub sechestru, patron sub control judiciar, presedinte care dadea cu nasul prin faina, fosti conducatori la racoare...Sunteti curati ca lacrima...

Pai chiar suntem in comparatie cu voi, eu nu-mi aduc aminte ca Negoita,Mutu,Danciulescu sa fi facut puscarie cum au facut Becali,MM,Teia Sponte,Mache actualii sefi de la voi din conducere,in activitate.....deci schimba balsamu ca miroase tot prost !!!

zecs93
zecs93  •  21 Mai 2017, 23:47

Nu a fost rau, adica a aparat mai bine ca branescu !!!

spinoza
spinoza  •  21 Mai 2017, 22:14

"Doar Dinamo București! Câine roșu pe viață si Liga Campionilor la televizor!"

Vezi toate comentariile (39)
Comentează