FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

El e ţeapa Stelei! Costă o căruță de bani și se pune de-a curmezișul: "Nea Gigi, nu plec!"

Alcenat, foto: GSP
Alcenat, foto: GSP

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 decembrie 2015 14:02

Gazeta Sporturilor de astăzi scrie despre cum Alcenat are 18.000 de euro net pe lună şi nu e dispus să rezilieze contractul

A fost fotbalistul pentru care Gigi Becali a insistat foarte tare să-l aducă, în ciuda altor păreri din club.

Mai mult, patronul i-a acceptat pretenţii salariale majore: 18.000 de euro pe lună, dar şi un contract pe 3 sezoane. Rezultă un cîştig net garantat pentru haitian de 650.000 de euro, dar şi un efort pentru club de un milion de euro, sumă brută.

Acum, Becali vrea să scape de el, le-a interzis antrenorilor să-l mai folosească, însă Alcenat le-a transmis şefilor Stelei că nu va accepta sub nici o formă vreo reziliere de contract.

El a jucat în acest sezon numai 615 minute şi a încasat deja jumătate din salariul pe acest an, adică în jur de 180 de euro pentru fiecare minut jucat.

Alte două "țepe" la Steaua, numai în Gazeta Digitală.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (27)
vyyllyy
vyyllyy  •  24 Decembrie 2015, 16:56
Postat de valentinn10 pe 24 Decembrie 2015, 14:48

Da' de ce nu-l platiti voi ma ,Gigi a luat leapsa si a recunoscut, ce , voi nu ati gresit niciodata iuand o decizie ?, are bani , ia altii si altii si tot asa. FORTA STEAUA , LUPTA FRCSB , HAI STELUTA 27.

Esti un copil de 10 ani , nu ai ce cauta aici . Alcenat a zis "nu plec gigica" :)))

valentinn10
valentinn10  •  24 Decembrie 2015, 14:48

Da' de ce nu-l platiti voi ma ,Gigi a luat leapsa si a recunoscut, ce , voi nu ati gresit niciodata iuand o decizie ?, are bani , ia altii si altii si tot asa. FORTA STEAUA , LUPTA FRCSB , HAI STELUTA 27.

conasu_boeru
conasu_boeru  •  23 Decembrie 2015, 23:58

Prosti or fi astia , daca or pleca vreunul ! Sa stea si sa isi incaseze salariul, iar ciobanul daca i-a vrut sa nu se poarte ca si cu niste obiecte si sa-i arunce cum face de obicei !

Vezi toate comentariile (27)
Comentează