FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gabi Balint, după numirea lui Elias Charalambous la FCSB: „Ierarhia rămâne aceeași. Antrenor principal va fi omul cu banii” + „Nu cred că i se va permite să facă prea multe”

Articol de - Publicat joi, 30 martie 2023 18:33 / Actualizat joi, 30 martie 2023 19:42

Gabi Balint a comentat numirea cipriotului Elias Charalambous (42 de ani) ca antrenor la FCSB.

Fostul internațional este de părere că numirea fostului jucător de la FC Vaslui este una de fațadă, și că tot Gigi Becali și Mihai Pintilii vor fi cei care vor lua deciziile în ceea ce privește echipa.

Noul antrenor de la FCSB, atenționat în direct la TV: „Mi-e milă de el pentru ce va urma”
FCSB
Noul antrenor de la FCSB, atenționat în direct la TV: „Mi-e milă de el pentru ce va urma”

Gabi Balint, după numirea lui Elias Charalambous la FCSB: „Ierarhia nu se schimbă”

„Probabil a fost de MM Stoica. Nu am înețeles de ce s-a mizat pe un antrenor străin. Dar sunt curios să aflu. Oricum nu se schimbă datele problemei. Ierarhia rămâne aceeași. Antrenor principal va fi omul cu banii, antrenor secund va fi Mihai Pintilii, iar antrenor secund 2 va fi acest băiat care a venit. 

Da, categoric Pintilii va fi peste Charalambous. A spus-o patronul. Voi nu ați văzut? A spus că oricine va veni, tot Pintilii va face. A zis că va aduce un antrenor cu licență pentru că e obligat, dar tot Pintilii va conduce. Eu nu-l știu pe Charalambous, nu știu ce poate. Echipa merge bine. 

Nu știu dacă era nevoie de antrenor. Și nu cred că i se va permite prea mult să se implice pentru că s-ar putea să strice ce s-a făcut până acum.

După aceea, pleci cu un CV frumos. Cei din Cipru știu că ești antrenor la FCSB. Dacă ai câștiga campionatul, te poți duce la o echipă puternică”, a spus Gabi Balint în emisiunea „Fotbal Club”, de la DigiSport.

FCSB anunță că Elias Charalambous este, începând de astăzi, noul antrenor al echipei noastre.  Tehnicianul cipriot în vârstă de 42 de ani a participat deja la primul antrenament al echipei, după ce a intrat în contact cu jucătorii și membrii staff-ului tehnic, medical și administrativ.  

- Comunicat FCSB

Cine e Elias Charalambous, noul antrenor FCSB 

  • Elias Charalambous e liber de contract din mai 2022, când s-a despărțit de Doxa Katokopias, grupare din prima ligă cipriotă.
  • Elias a fost „secundul” celor de la AEK Larnaca în perioada 2017-2019, apoi „principal” la aceeași echipă timp de 3 luni, decembrie 2019-februarie 2020.
  • A mai condus alte două echipe din Cipru din postura de antrenor principal: Ethnikos (decembrie 2020 - noiembrie 2021) și Doxa Katokopias (decembrie 2021 - mai 2022).
  • În România, ca jucător, Charalambous a bifat 18 meciuri și un gol pentru FC Vaslui. 
  • 74 de partide în total ca antrenor: 27 de victorii, 19 egaluri, 28 de eșecuri, golaveraj 86-89, 1,35 puncte câștigate în medie/meci.

VIDEO Imagini cu primul antrenament al lui Charalambous la FCSB

Citește și: 

„FCSB niciodată în Ghencea! Să-l văd pe Burleanu că ne interzice promovarea!” » Urletele în direct ale lui Talpan au șocat-o pe Ioana Cosma: „Mă speriați, o să vi se facă rău”

„Și în Cipru sunt mulți «Gigi Becali»” » Fostul coleg de la Vaslui îi face portretul noului antrenor de la FCSB + reacția fermă a lui Porumboiu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
Syryus
Syryus  •  31 Martie 2023, 09:53

1. Gigi principal ,2 Pintelei secund și 3 grecul terț sau ajutorul lui pintilii asta ii ierarhia

paolo15
paolo15  •  31 Martie 2023, 07:31

Cu chiar crezi ce debitezi?

Giorgi
Giorgi  •  30 Martie 2023, 22:56

Din păcate sunt unele persoane care nu înțeleg ca stadionul și numele de Steaua nu poate fi dat unei echipe ale unui unui individ caraghios , ce-și spune stăpân la această echipă fcsb , *** jalnic fara educație , cu manifestări și fapte *** de care rad și cei din presa străină !!! Așa cum declarau și unele persoane neimplicate in acest conflict , ce au obținut performanțe cu echipa de fotbal Steaua , referindu-se la faptul că dacă în locul lui Gh.Becali ar fi un om educat , civilizat , cu demnitate , care prin faptele lui sa nu murdărească numele și performanța echipei Steaua , nu s-ar împotrivi nimeni sa se realizeze o colaborare ,eventual o fuziune !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează