FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO Elias Charalambous, apel la suporteri înainte de FCSB - Sepsi: „Suferim după înfrângere, avem nevoie mai mult ca oricând”

Elias Charalambous
Elias Charalambous

Articol de , , - Publicat sambata, 16 martie 2024 14:55 / Actualizat sambata, 16 martie 2024 15:04

Elias Charalambous (43 de ani), antrenorul celor de la FCSB, a susținut conferința de presă premergătoare partidei dintre vicecampioana României și Sepsi, din prima etapă a play-off-ului Superligii.

  • FCSB - Sepsi se joacă duminică, 17 martie, de la 21:00. Va fi liveTEXT pe GSP.ro și la TV pe Prima Sport 1, Orange Sport 1 și Digi Sport 1.

Tehnicianul cipriot este convins că jucătorii săi vor reacționa după eșecul dur cu Rapid din ultima etapă a sezonului regulat (0-4). Charalambous i-a îndemnat pe fanii vicecampioanei să vină în număr mare la stadion pentru a începe play-off-ul cu dreptul și pentru a se distanța de ocupanta locului 2.

Dezastru la un club din Superliga » Datorii uriașe acumulate și scandal-monstru: „Cel mai prost an din istorie”
DATORIE
Dezastru la un club din Superliga » Datorii uriașe acumulate și scandal-monstru: „Cel mai prost an din istorie”

VIDEO. Elias Charalambous, înainte de FCSB - Sepsi: „Trebuie să arătăm o reacție”

„Este primul nostru meci din play off. Urmează un mic turneu, zece meciuri. Luăm fiecare meci în parte, începem mâine cu Sepsi. Trebuie să arătăm o reacție în acest joc, sunt sigur că jucătorii noștri vor fi pregătiți să reacționeze, să luăm cele trei puncte care sunt foarte importante pentru noi.

Este momentul în care avem nevoie de fanii noștri mai mult ca oricând. Sunt sigur că vor fi alături de jucători pentru a-i susține pe parcursul celor 90 de minute.

Cel mai bun mod de a începe play-off-ul este cu siguranță o victorie. Vrem să ne impunem, indiferent de adversar. Mereu spun că nu există meciuri ușoare, toate sunt la fel. Sigur că am suferit după înfrângere, dar am avut același program toată săptămâna. Nu s-a schimbat nimic, e normal să câștigi meciuri, e normal să pierzi, dar trebuie să arătăm o reacție după înfrângere.

Nu cred că jucătorii s-au crezut campioni, dar sigur că înfrângerea este un mod bun de a ne trezi, începând cu mine, pentru că uneori avem puțină încredere și avem nevoie de un impuls pentru a ne trezi.

Cred că toți jucătorii sunt ok, nu putem conta pe Pandele și pe Denis (n.r. Haruț), care s-a alăturat echipei, dar încă nu este pregătit. Vom vedea și cu Radaslavescu astăzi, ieri s-a antrenat bine, dar vrem să-l vedem astăzi dacă va fi la capacitate 100%.

Dacă adversarii noștri pierd puncte este foarte bine pentru noi, dar dacă noi nu ne facem treaba, atunci nu are nicio logică.

Suntem foarte fericiți să avem patru jucători la echipele naționale. Mereu ne dorim să avem cât mai mulți, asta demonstrează calitatea pe care o avem în echipă. Fiecare jucător trebuie să pună echipa națională mai presus de orice, chiar și de echipa de club, pentru că trebuie să fii mândru dacă îți reprezinți naționala, sper să avem cât mai mulți în viitor”, a declarat Charalambous, la conferința de presă.

Play-off - Etapa 1 » Match Preview FCSB - Sepsi

Citește și alte știri:

A fost anunțat arbitrul de la FCSB - Sepsi » Probleme mari la ultimul meci + „central” de top la Hermannstadt - Dinamo
DELEGĂRI
A fost anunțat arbitrul de la FCSB - Sepsi » Probleme mari la ultimul meci + „central” de top la Hermannstadt - Dinamo
Iordănescu a anunțat lotul pentru amicalele din martie: ce se întâmplă cu Hagi și Moldovan
ROMÂNIA
Iordănescu a anunțat lotul pentru amicalele din martie: ce se întâmplă cu Hagi și Moldovan

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
LaurentiuTurturica
LaurentiuTurturica  •  16 Martie 2024, 21:29

Nu aveți ce suferii ca tot pe 1 vom fi în continuare. Nu trebuie să fim supărați ca Rapidu a pierdut în prima etapă din Playoff!!????????

sadiku_is_back
sadiku_is_back  •  16 Martie 2024, 16:43

Sa va spun ce test am facut pe randoom, sa ma conving de o banuiala , daca sunt urmarit de ''interpol '' !!! I-am scris lui Catalyn pe niste articole mai vechi , el a vazut la notificari ca i-am scris si mi-a raspuns !!! Cine credeti ca se baga in seama pe acele articole vechi ??????????? Randooooooooooooooom !!! Intrebare ..de unde stia Randoom ca noi vorbim acolo ??? Eu stiu raspunsul !! Cei care au creier inteleg ceea ce am vrut sa spun !!! Deci aveti mare grija ce ii scrieti lui randoom !!! Sa nu va mai mirati de ce aveti conturile blocate ....Totul a plecat de la cea spus randoom ca el face 2000 de euro de pe urma nostra , si posteaza non stop ....STEAUA DIN PRIMA LIGA !!!! Aceste cuvinte este o capcana pentru trafic !!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează