FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT - FCSB 2-2

„A fost un meci nebun!” » Concluziile lui Charalambous: „N-am început bine”

Hermannstadt și FCSB au remizat, scor 2-2, într-o restanță din runda #5 a Superligii. Elias Charalambous, 42 de ani, antrenorul roș-albaștrilor, consideră echitabil rezultatul de la Sibiu. +25   FOTO
Hermannstadt și FCSB au remizat, scor 2-2, într-o restanță din runda #5 a Superligii. Elias Charalambous, 42 de ani, antrenorul roș-albaștrilor, consideră echitabil rezultatul de la Sibiu.

Articol de - Publicat joi, 21 septembrie 2023 22:30 / Actualizat joi, 21 septembrie 2023 22:33

Hermannstadt și FCSB au remizat, scor 2-2, într-o restanță din runda #5 a Superligii. Elias Charalambous, 42 de ani, antrenorul roș-albaștrilor, consideră echitabil rezultatul de la Sibiu.

„A fost un meci nebun. N-am început bine în prima repriză. Am primit gol, apoi am marcat, ne-am revenit, ne-am mai creat după câteva ocazii.

Schimbările au ajutat foarte mult. Din păcate, am primit al doilea gol după o greșeală a noastră, care se poate întâmpla în fotbal. 

A fost un efort deosebit depus de fotbaliștii mei în inferioritate numerică. Cred că e un rezultat echitabil. Câteodată e mai bine să faci un egal decât să pierzi partida. Acum trebuie să ne refacem. Per total, sunt mândru de jucătorii mei”, a declarat Charalambous.

Coșmar pentru Dawa la Sibiu! Penalty și eliminare în aceeași fază
HERMANNSTADT - FCSB
Coșmar pentru Dawa la Sibiu! Penalty și eliminare în aceeași fază

Elias Charalambous, după Hermannstadt - FCSB 2-2, despre... 

  • gafa lui Joyskim Dawa, care a comis un penalty și a fost eliminat la 2-1 pentru FCSB: „Greșelile fac parte din joc, Dawa a făcut un sezon excelent, ne-a salvat în multe meciuri. Repet, greșelile sunt parte din meci. Pot să spun doar lucruri bune despre Dawa. Nu avem motive să dăm vina pe el”
     
  • schimbările din primul „11”: „Avem câteva meciuri în decurs de câteva zile. Avem 3 meciuri într-o săptămână, trebuie să schimbăm. Primul „11” cu care începem e cel mai bun și asta e tot. Ngezana, de exemplu, nu mai jucase de mult, iar noi l-am folosit în partide grele”
     
  • Andrea Compagno: „Am fost întrebat despre el în ultimele săptămâni, că nu marca. Am spus că joacă mult pentru echipă și că golurile vor veni. E un fotbalist care ajută enorm echipa”
     
  • Șut, Băluță și Djokovic, înlocuiți după prima parte: „N-am început bine jocul, trebuia să schimbăm ceva la pauză. Noi am decis să înlocuim acești jucători, iar în repriza a doua s-a văzut că a fost o decizie bună”

Mă bucur că am revenit, după ce am avut ceva probleme medicale. Am fost adus să ajut echipa și mă bucur că îmi revin ușor, ușor. Nu sunt la 100%, dar sunt puțin supărat, pentru că mi se pare că am pierdut 3 puncte. 

La faza penalty-ului, i-am luat fața lui Dawa, m-a ținut, am căzut, a fost fault și asta a fost. Până la urmă, contează acest punct, dar trebuie să trecem foarte repede peste acest joc, pentru că duminică ne așteaptă un joc greu la Ploiești, cu Petrolul, și vrem să câștigăm. N-a fost să fie să marcăm golul 3 

- Cristian Neguț, atacant Hermannstadt

GALERIE FOTO. Cele mai tari imagini din Hermannstadt - FCSB 

+21 FOTO

Mai multe articole despre Hermannstadt - FCSB: 

Compagno is back. „Dublă” după 46 de zile de secetă
Hermannstadt - FCSB
Compagno is back. „Dublă” după 46 de zile de secetă
3 faze de foc în primele 15 minute din Hermannstadt - FCSB
Hermannstadt - FCSB
3 faze de foc în primele 15 minute din Hermannstadt - FCSB

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (1)
Cormiz
Cormiz  •  22 Septembrie 2023, 09:26

Am avertizat și ieri ca legea compensației funcționează. Șmecheriile și diversiunile mai marilor FCSB s-au răsuflat. Urmează nota de plata Curios estefaptul ca apar articole fluviu care îl înfierează pe Istvan Kovacs, dar despre cei doi susținători ai domnului Becali cu doua penalty-uri inventate sunt trecute sub tăcere. Nici meciul cu Sepsi nu este dinainte câștigat, depinde cine arbitrează. Cu excepția meciului cu Universitatea Craiova în celelalte meciuri jocul FCSB a fost. Modest.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează