FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB ÎN GHENCEA

VIDEO Charalambous, despre posibilitatea ca FCSB să joace cu Dinamo în Ghencea: „Îmi plac astfel de arene, se creează o atmosferă senzațională”

Elias Charalambous, antrenor FCSB
Elias Charalambous, antrenor FCSB

Articol de , , - Publicat sambata, 15 iulie 2023 12:49 / Actualizat sambata, 15 iulie 2023 13:37

Antrenorul celor de la FCSB, Elias Charalambous (42 de ani), a vorbit despre posibilitatea ca vicecampioana României să joace în Ghencea meciul cu Dinamo, din etapa a doua a Superligii. 

  • FCSB - Dinamo (etapa #2 din Superliga) se dispută sâmbătă, 22 iulie, de la ora 21:30. Duelul va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV pe Orange Sport 1, Prima Sport 1 și Digi Sport 1.

Șansele ca FCSB să joace cu Dinamo pe Stadionul Steaua sunt din ce în ce mai mici. Vineri seară, Mihai Stoica (58 de ani), managerul general al roș-albaștrilor, anunța că este puțin probabil ca meciul să se joace acolo, din cauza clauzei-asigurare de un milion de euro pe care CSA Steaua București o solicită în cazul în care gazonul va fi distrus în urma acestui joc. 

Întrebat despre acest subiect în cadrul conferinței de presă premergătoare meciului cu FCU Craiova, Elias Charalambous a declarat că i-ar plăcea să o înfrunte pe Dinamo pe Ghencea, fiindcă arena este una pe placul lui, cu tribunele aproape de suprafața de joc. 

VIDEO. Elias Charalambous, despre posibilitatea de a juca în Ghencea: „Îmi plac astfel de arene”

„Am fost pe Ghencea, cu naționala. Îmi plac astfel de arene, pentru că tribunele sunt aproape de teren și se creează o atmosferă senzațională. 

Sunt bucuros că vom juca acolo, dar aș fi și mai fericit dacă ne-am gândi la asta începând de luni. Acum, noi ne concentrăm pe meciul de mâine”, a spus Elias Charalambous. 

Mihai Stoica, despre FCSB - Dinamo în Ghencea: „O solicitare care nu poate fi satisfăcută!”

„Eu m-am dus pe fentă și chiar am crezut că jucăm acolo. Există o solicitate care nu poate fi sub nicio formă satisfăcută. Niciun broker de asigurări nu semnează o poliță de un milion dacă se deteriorează o suprafață de joc. Nimeni nu poate să facă așa ceva.

Chestia asta nu a existat în discuțiile preliminare. Există un proces verbal unde nu a existat așa ceva. Solicitarea este absurdă. Există și alte două solicitări de asigurări, pentru vandalism, ca la orice meci. Dar asta, cu gazonul... nu știi dacă îți dă cineva măcar 200.000 de euro.

Gazonul e făcut pentru jocurile de fotbal. Ah, dacă se instalează o scenă sau ceva, cum a fost astăzi (n.r. - vineri), cu Universitatea Tehnică de Construcții, era altceva. Nu știu ce sumă au dat azi.

Cu noi s-a ajuns într-un impas. Am înțeles din declarațiile date de domnul Bichir, se așteaptă ca noi să semnăm draftul. Noi nu am primit niciun draft, nu avem ce să semnăm.

Nu mai știu nimic, nu mai înțeleg nimic. Am crezut că bucureștenii pot vedea derby-ul fotbalului pe un stadion cu locuri multe, jumătate din Arena Națională și încă 5.000. La momentul ăsta nu este nimic clar”, a precizat Mihai Stoica, vineri, la Orange Sport. 

FCSB, în criză de timp

Clubul lui Becali e în criză de timp. Conform legii 4/2008, clubul organizator are obligația „să declare jocurile sportive naţionale şi internaţionale, cu cel puţin 5 zile înainte de data desfăşurării acestora, la unitatea de jandarmi competentă teritorial, care, după stabilirea gradului de risc, înştiinţează administraţia publică locală despre data desfăşurării competiţiei sau jocului sportiv”.

Citește și:

Două vești bune pentru Dinamo: ce se întâmplă la meciul cu Universitatea Craiova

Cine arbitrează FCU Craiova - FCSB » „Inamicul” oltenilor e în camera VAR

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (25)
vichart
vichart  •  09 August 2023, 17:19
Postat de Catalynn._.. pe 16 Iulie 2023, 12:56

Treaba e clară: semnați, jucați! :-))) Nu!? Nu si gata! :-))) Tu ai semna însă!? Ei bine, nici ne-a jjijji! :-))) Ai citit comunicatul de pe pagina oficială FB a CSA!? Tu de ce crezi ca l-au dat tocmai acum!? :-))) Umbreluță-ntr-un picior, ghici ciupercă (Freddy) ce e! :-)))

pai Steaua in Ghencea. doar Steaua din liga 1. asta este. ha ha ha

freddy
freddy  •  17 Iulie 2023, 21:42
Postat de Catalynn._.. pe 17 Iulie 2023, 20:27

M-as bucura pt tine sa jucați un meci, vei fi in sfărsit alături de fcsbisti asumați, veți încuraja FC Fcsb nu Steaua sau veți urmări meciul in liniște. :-)))

O sa strig cu Steaua. :))))) Băi omule! Am fost de 2 ori pe stadionul nou. La deschidere și într o duminica la prânz când jucați cu...habar nu am cu cine. Nu am stat pana la final. Tu îți dai seama?? Ma duc la locul meu de la nord. Unde stăteam pe vremuri. Normal ca nu mai e fix același dar e acolo. Înainte mergem la bere la case. Huh!!! Nu vrei sa știi ce e pe grupul nostru de whatsapp. :))) Fericire! Old Times are back!!! Ne doare la basca de csa. Puteți fi Steaua când jucați, puteți fi Steaua când vreți voi. Oricând! În ziua aia FCSB o sa fie Steaua. Pentru mine și încă 30.000. Nu! 25.000. Ca le dam și la câini o peluza. Uh! Ne întoarcem acasă! Daca ai fi langa mine te as imbratisa! :)))) Fără prostii! Asa...ca fosti stelisti!

Catalynn._..
Catalynn._..  •  17 Iulie 2023, 20:27
Postat de freddy pe 17 Iulie 2023, 17:24

Trăim și vedem :)) Oricum se termina faza asta, voi tot prost picați. Dacă venim, umplem stadionul, dacă nu ne lasă talpan, o sa ia foc toată lumea excepție facand gloriile plus voi cei 300.

M-as bucura pt tine sa jucați un meci, vei fi in sfărsit alături de fcsbisti asumați, veți încuraja FC Fcsb nu Steaua sau veți urmări meciul in liniște. :-)))

Vezi toate comentariile (25)
Comentează