FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Prima reacție a lui Elias Charalambous după ce a fost jignit în direct că ar avea „creier zero”: „Nu știu dacă asta vinde sau dacă așa devin oamenii faimoși”

Elias Charalambous  // FOTO: Imago
Elias Charalambous // FOTO: Imago

Articol de , - Publicat duminica, 04 februarie 2024 14:24 / Actualizat duminica, 04 februarie 2024 18:33

Elias Charalambous, antrenorul FCSB, a reacționat după ce a fost criticat vehement și jignit în direct la TV, ceea ce l-a făcut și pe MM Stoica, managerul general al FCSB, să se revolte.

  • Recent, Mihai Stoica a declarat că este inadmisibil ca Vali Moraru, moderatorul DigiSport, să spună despre antrenorii de la FCSB că au „creier zero”. 
  • Președintele Consiliului de Administrație de la FCSB era contrariat și de faptul că un invitat constant al celor de la DigiSport consideră că există „prostituție” în cadrul clubului bucureștean. Chiar dacă nu i-a specificat numele, Decebal Rădulescu este cel la care Mihai Stoica a făcut referire.

Întrebat la conferința de presă de azi, Elias Charalambous a avut o reacție categorică. Spune că a fost deranjat de reacțiile celor doi și l-a apreciat pe Ilie Dumitrescu că l-a apărat.

Hagi s-a enervat înainte de FCSB - Farul: „Nimeni nu pomenește vreo întrebare! Scuzați-mă!”
FCSB - Farul
Hagi s-a enervat înainte de FCSB - Farul: „Nimeni nu pomenește vreo întrebare! Scuzați-mă!”

Elias Charalambous a reacționat după ce a fost criticat și jignit în direct

„În primul rând, eu încerc să respect toți jurnaliștii. Am aflat despre ce s-a discutat. Eu respect pe toată lumea. Sunt de părere că trebuie ca în primul rând să te respecți pe tine. Dacă nu o faci, nu-i poți respecta pe alții. Mai ales dacă apari mereu la televizor. Trebuie să fii de zece ori mai atent cu ce spui.

În cariera mea, mereu am avut parte de presiune, atât din partea fanilor, cât și din partea presei. Dar e prima dată când văd că se întâmplă așa ceva. În România aveți o mare problemă. Oricine poate spune orice la televizor. Când te văd milioane de oameni trebuie să te respecți și apoi să-i respecți pe ceilalți.

Dar poate ăsta e un fel al oamenilor de a fi în centrul atenției Dacă spui lucrurile rele despre alții, poate e un mod de a-i face pe alții să vorbească despre tine. Știu că sunt și oameni buni în presă. Știu că Ilie Dumitrescu, care mi-a fost antrenor, înțelege fotbalul și știe când să vorbească de bine și când să vorbească de rău. Acum nu poți spune așa ceva. Trebuie să aștepți momentul potrivit dacă vrei să spui ceva rău.

Dacă înțelegi fotbalul poți să faci o analiză și să vezi dacă o echipă e pregătită de antrenor sau dacă doar aleargă. Trebuie să înțelegi fotbalul. Ilie Dumitrescu a arătat că are personalitate. Oricine poate spune lucruri rele despre noi și să ne critice. Dacă ești deștept, găsești momentul optim pentru a le spune. Eu accept să fiu criticat, dar pentru fotbal. Aici, în 95% dintre cazuri lumea vorbește despre altceva, nu despre fotbal. Nu știu dacă asta vinde sau dacă așa devin oamenii faimoși. Nu știu de ce fac asta”, a reacționat Elias Charalambous.

VIDEO Totul despre FCSB - Farul

Citește și: 

Ce decădere! Unde a ajuns atacantul care a jucat la FCSB în 2020
FCSB
Ce decădere! Unde a ajuns atacantul care a jucat la FCSB în 2020
Ce nebunie e gata să facă Bănel dacă FCSB ia titlul + Dezamăgit de Andrea Compagno: „Să cazi așa, direct în cap”
FCSB
Ce nebunie e gata să facă Bănel dacă FCSB ia titlul + Dezamăgit de Andrea Compagno: „Să cazi așa, direct în cap”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (30)
ap0klyps3
ap0klyps3  •  06 Februarie 2024, 09:11
Postat de Catisr pe 04 Februarie 2024, 20:22

Felicitări domnule ELIAS, un gentleman ! Noi știm că un ”creier zero” se găsește la câțiva moderatori și invitați și de asemenea ”prostituție” se face în studiorile unor televiziuni, unde se aduc invitați cu un rol bine determinat și unde unii dintre cei mai mari fotbaliști stau la cheremul unor ”neica nimeni” fiind influențați să le cânte-n strună acestora pentru câțiva firfirei ! JENANT !

Care domn? O ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ap0klyps3
ap0klyps3  •  06 Februarie 2024, 09:10

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

John.Wick
John.Wick  •  05 Februarie 2024, 17:03
Postat de tallpaiadului pe 05 Februarie 2024, 14:33

Nu cred ca intreaga presa din Romania este impotriva FCSB-ului, e chiar hilar ce sustii tu acolo. Parerea mea e ca singura explicatie plauzibila in aceasta situatie este refuzul jurnalistilor de a accepta ca exista pe lumea asta si un antrenor capabil sa faca ce spune Becali si sa faca si echipa sa mearga in acelasi timp. De ani de zile jurnalistii sustin ca e imposibil ca un antrenor sa obtina rezultate atat timp cat Becali alcatuieste primul 11 si face schimbarile de pe canapea si simt ca li se duce de rapa naratiunea cand vad ca echipa arata din ce in ce mai bine de cand a fost preluata de Charalambous, neintelegand ca el este doar exceptia care confirma regula. PS: Noi am avut destule discutii in trecut despre diferenta dintre FCSB si Steaua, chiar vrei sa incepem din nou sa dezbatem tema respectiva? Plus ca daca exista si cativa jurnalisti care in prezent sunt impotriva FCSB-ului, Steaua a fost intotdeauna apreciata si respectata in presa din Romania, tu ai fost stelist ca si mine si sigur iti amintesti acest lucru.

Ziceam strict de Moraru și Rădulescu, nu de toată presa.

Vezi toate comentariile (30)
Comentează