FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Eliminarea anulează achiziţiile! » Gigi Becali a anunţat că nu va aduce jucători noi dacă Steaua nu se califică în primăvara europeană

Eşecul de la Aalborg ar putea să-i fie fatal Stelei în tentativa de a juca în
Eşecul de la Aalborg ar putea să-i fie fatal Stelei în tentativa de a juca în "16-imile" Europa League

Articol de GSP - Publicat luni, 01 decembrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 30 noiembrie 2014 22:58

Din închisoare, patronul a transmis un mesaj clar actualei conduceri tehnice: în iarnă, Steaua va cumpăra jucători numai dacă se va reuşi calificarea în primăvara Europa League.

Pe 11 decembrie, Steaua va disputa penultimul meci oficial al anului 2014, cel cu Dinamo Kiev. Va fi seara în care va afla nu doar dacă se va califica în faza următoare din Europa League, dar şi dacă în pauza de iarnă se pune problema ca echipa să se întărească prin intermediul unor achiziţii de top.

Gigi Becali i-a anunţat pe cei din club că dacă nu se va obţine calificarea în primăvară, atunci e foarte puţin probabil să aducă alţi jucători. "Ce rost ar avea să încarc cheltuielile cu prime de instalare, plus salarii, eventual şi costuri de transfer?! În campionat, sîntem foarte aproape de titlu, avem avans destul de mare, nu e nevoie de achiziţii ca să terminăm pe primul loc. Fac transferuri doar dacă ne calificăm, pentru că dacă trecem de faza grupelor, înseamnă automat suplimentare de buget, în jur de 1,5-2 milioane de euro o să mai cîştigăm în plus, deci pot să fac investiţii. Dacă nu, mai aduc doar dacă se nimereşte un chilipir, ceva" a fost mesajul pe care Gigi l-a transmis, din puşcărie, subordonaţilor.

În vară, după ce s-a ratat accesul în grupele Champions League, cînd automat s-a pierdut un pot de circa 20 de milioane de euro, Becali a adus la echipă 3 fotbalişti, Papp, Bourceanu, Rusescu, toţi împrumutaţi la vremea respectivă. Argumentul de atunci al finanţatorului a fost: "Nu vreau să pun în pericol al doilea cel mai important obiectiv al sezonului, cîştigarea campionatului".

3 jucători a adus Steaua în pauza de iarnă din sezonul trecut, cînd a ratat calificarea în primăvara Europa League: Sînmărtean, Keşeru, Bogatinov

ALTE ŞTIRI DESPRE STEAUA:

"Un pas util în cariera mea"
Giedrius Arlauskis a oferit un interviu în presa din Lituania şi a vorbit despre viaţa în Ghencea: "Steaua este un club legendar în România. Există presiune, dar obiectivele îţi aduc o satisfacţie foarte mare. Mă bucur că am acceptat propunerea de mă duce la campioana României, este un pas foarte util în carierea mea. Am vorbit şi cu patronul, însă doar la telefon, pentru că momentan este în închisoare. Fanii de aici nu sînt la fel de nebuni precum cei din Serbia sau din Grecia, dar cînd sînt derby-uri între cluburile din Bucureşti, suporterii fac spectacol".

Rusescu a făcut deplasarea!
După ce, sîmbătă dimineaţă, a revenit la antrenamente sub comanda lui Gâlcă, Raul Rusescu a fost oprit în lotul care ieri dimineaţă a plecat la Botoşani. Şansele ca acesta să fie cel puţin rezervă în această seară sînt destul de mici ţinînd cont de faptul că Raul nu s-a pregătit alături de colegi mai bine de o lună. Atacantul a suferit în meciul de la Tg. Mureş un traumatism craniofacial cu fractură de orbită dreapta, la care s-a adăugat un hematom periorbital şi o escoriaţie a regiunii infraorbitare.

Suporteri interzişi
Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Botoşani, cel care va asigura ordinea şi liniştea publică la meciul din această seară, a anunţat că 45 de suporteri ai campioanei au interdicţie de a intra pe stadion, după ce au primit sancţiuni contravenţionale pentru încălcarea prevederilor "Legii Dragomir". Jandarmii vor face un filtru special pentru depistarea ultraşilor bucureşteni. Mai mult, fanii botoşăneni care vor veni sub influenţa băuturilor alcoolice vor fi amendaţi cu o sumă de pînă la 750 de lei.

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (35)
gabrita
gabrita  •  02 Decembrie 2014, 11:05

achizitiile erau bune acum, nu in vara cand vor fi cumparati jucatori tarziu, care evident n-au timp sa se integreze, etc. Ciobanul demonstreaza inca o data ca alearga dupa profit...

conasu_boeru
conasu_boeru  •  01 Decembrie 2014, 18:16

...Adica nu se mai fac achizitii !!!

conasu_boeru
conasu_boeru  •  01 Decembrie 2014, 18:13

.....”Rusescu a făcut deplasarea!.... Atacantul a suferit în meciul de la Tg. Mureş un traumatism craniofacial cu fractură de orbită dreapta, la care s-a adăugat un hematom periorbital şi o escoriaţie a regiunii infraorbitare....”......Argaseala il lasi pe Rusescu sa joace cu ...FRACTURA DE ORBITA DREAPTA ???!!!! Cred ca pentru minciunile cu care a intoxicat Romania si a creat destule scandaluri, Arga(tul) si ziaristii platiti ar trebui sa isi ceara scuze public ! PS Pentru neinitiati ..”hematom si escoriatie nu sunt altceva decat ...vanataie si zgarietura !!!

Vezi toate comentariile (35)
Comentează