FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - POLI IAȘI

UPDATE VIDEO + FOTO Elvir Koljic, accidentare îngrozitoare în Craiova - Poli Iași! Cum arată radiografia jucătorului și care e diagnosticul

Elvir Kolic, golgeterul Craiovei, a suferit o accidentare gravă în minutul 35 al partidei cu Poli Iași. +23   FOTO
Elvir Kolic, golgeterul Craiovei, a suferit o accidentare gravă în minutul 35 al partidei cu Poli Iași.

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 octombrie 2020 21:39 / Actualizat vineri, 02 octombrie 2020 23:54

Elvir Kolic (25 de ani), golgeterul Craiovei, a suferit o accidentare gravă în minutul 34 al partidei cu Poli Iași, 1-0.

UPDATE 23:45

Diagnosticul în cazul bosniacului Elvir Koljic este de fractură de diafiză peronieră dreapta cu deplasare.

UPDATE 23:29 

Fanii Craiovei au mers la spital pentru a-l încuraja pe Koljic

UPDATE 23:15

Elvir Koljic a ajuns la spital, unde a făcut mai multe analize. Primele radiografii arată că atacantul are o fractură la peroneu, Informații de la spital spun că ar exista și riscul unei fracturi și la maleolă (partea inferioară a tibiei și peroneului)

UPDATE VIDEO + FOTO Elvir Koljic, accidentare îngrozitoare în Craiova - Poli Iași! Cum arată radiografia jucătorului și care e diagnosticul
Radiografia lui Koljoc care arată fractura peroneului
UPDATE VIDEO + FOTO Elvir Koljic, accidentare îngrozitoare în Craiova - Poli Iași! Cum arată radiografia jucătorului și care e diagnosticul
Radiografia lui Koljoc care arată fractura peroneului

Știrea inițială:

Comentatorii partidei de la Digi Sport au anunțat în direct primul verdict al medicilor de pe Ambulanță: fractură de gleznă. Informația a fost confirmată imediat și de sursele GSP.RO.

Ovidiu Mihalache, fundașul central al lui Poli Iași, a avut o intrare extrem de dură asupra lui Koljic, la mijlocul terenului. Piciorul atacantului bosniac a fost prins în pământ și a urmat un țipăt groznic de durere. Toată lumea de pe stadion și-a pus mâinile în cap, conștientă de gravitatea accidentării. 

+19 FOTO

Elvir Koljic, accidentare groaznică

După câteva minute în care a primit îngrijiri medicale pe gazon, a fost scos pe marginea terenului, unde a fost urcat cu greu în ambulanță. A fost nevoie ca piciorul drept să fie imobilizat, nu înainte ca gheata să îi fie tăiată. Meciul a fost întrerupt aproape 10 minute. 

„Centralul” Ovidiu Hațegan a privit cu îngrijorare desfășurarea evenimentelor. I-a arătat inițial cartonașul galben lui Mihalache, apoi l-a eliminat, când a observat urmările faultului. 

Vezi VIDEO cu accidentarea lui Koljic

Koljic era în forma carierei

Elvir Koljic este golgeterul la zi din Liga 1, cu 6 reușite în primele 5 etape. Marcase în fiecare meci, iar selecționerul Bosniei nu a trecut cu vederea forma atacantului și l-a convocat pentru meciurile din Liga Națiunilor. 

Pentru fractura de gleznă, Koljic ar urma să stea departe de gazon până la 8 luni. Cel puțin două luni va fi nevoit să stea cu piciorul în gips și va putea călca abia după 4 luni. Sursele GSP spun că este posibil să fie afectată și maleola. Jucătorul face acum un RMN.

Citește și alte știri despre CS Universitatea Craiova: 

UPDATE Mihăilă pleacă de la Craiova! Detalii financiare despre supertransferul în Serie A

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (110)
cneius
cneius  •  03 Octombrie 2020, 10:10

Fanii s-au dus si au facut "galagie" la spital in miezul noptii ?

remarque
remarque  •  03 Octombrie 2020, 09:52
Postat de badeadorian pe 03 Octombrie 2020, 00:55

Salutare ...ne stim de o groaza de timp , nu ? ...stii bine ca am comentat si in faze in care se cerea capul unui stelist sau dinamovist si le-am luat apararea de ajungeam sa fiu facut rapidist prefacut ... tu spui ca la alunecare piciorul stang al apartorului prinde in menghina si rupe glezna atacantului ... ASA ESTE ...dar este involuntar si fara intentie CLARA sa faca asta !!! Este o alunecare barbateasca la inge si ghinionul face ca atacantul sa fie accidentat INVOLUNTAR !!! Ce sa faca aparatorul ??? sa faca alunecarea cu picioarele desfacute precum Maria Tereza ??? 1 metru intre ele ??? Legile fizice nu au permis asta !! ... Este un sport de contact ..nu este volei sau sah ...se intampla nenorociri SI FARA INTENTIE !! Ai idee cum arata accidentarile la un meci de rugby sau fotbal american ?? Cele fara intentie !!! Aici a fost pur ghinion si atat !! Respect Craiova ..si bafta la campionat !! Seara buna la toata lumea !!!

asa am vazut si eu. Intrare barbateasca, fault, dar mult ghinion pentru Koljic. Putea sa fie un fault obisnuit daca nu se forma parghia exact in fractiunea de secunda in care gheata suporta toata greutatea jucatorului. Cred ca ghetele actuale cu crampoane foarte multe fixeaza foarte tare piciorul in gazon. Ai aderenta dar ai si pericole. Pentru ca orice eventual soc, se duce in genunchi sau in incheietura gambei. Vechile ghete cu crampoane obisnuite si terenul usor ud, faceau jocul mai sigur din punctul acesta de vedere. Imi amintesc de accidentarea lui Bratu in alergare, datorata tot crampoanelor. Din pacate se accidenteaza un jucator in mare forma sportiva. Sa speram ca se recupereaza repede si bine. Sanatate Koljic!

prazberg
prazberg  •  03 Octombrie 2020, 09:13
Postat de 1745flo pe 03 Octombrie 2020, 03:59

fcsb cu Clujul au jucat cu juniorii de prosti ce sunt! Oricum, si cu prima echipă le dădea cu terenul in cap, la fel cum au facut cu oltenii!!

Amice, cine a mai batut CFR-ul in ultimul timp in afara de Craiova? In niciun caz nu fc5b sau dinamo... voi i-ati mai batut pe oieri si dupa aia v-ati luat-o de la restu' echipelor din liga 1. Noi macar i-am batut pe kfristi la ei acasa, si dupa NIMENI nu i-au mai batut la ei acasa... pana le-am dat noi DIN NOU cu terenu' in cap.

Vezi toate comentariile (110)
Comentează