FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Ema Kone a revenit la anternamentele lui Jorge Costa: a fost amendat cu 10.000 de euro

Emmanuel Kone i-a acuzat pe oficialii clujeni că i-au falsifiact semnătura
Emmanuel Kone i-a acuzat pe oficialii clujeni că i-au falsifiact semnătura

Articol de GSP - Publicat marti, 02 august 2011 00:00 / Actualizat marti, 02 august 2011 18:35

Ivorianul Emmanuel Kone a revenit la sentimente mai bune faţă de CFR Cluj şi s-a întors la antrenamentele echipei, la mai bine de o săptămînă după ce oficialii clujeni l-au dat dispărut.

Internaţionalul din Coasta de Fildeş susţinea că şefii lui CFR i-au falsificat semnătura pentru a-i prelungi contractul scadent în iarnă, cu încă un an şi a refuzat să se mai prezinte la antrenamente.

După o discuţie cu şefii echipei şi cu Jorge Costa, el a decis să revină în cantonament. Acţiunile sale nu vor rămîne însă nepedepsite, oficialii din Gruia amendîndu-l cu 10.000 de euro. De asemenea, tehnicianul i-a "promis" că la următoarea abatere va fi eliminat definitv din lot. 

În perioada în care a absentat de la CFR, Emmanuel Kone a dat o fugă la Bucureşti, unde a stat câteva zile la Djakaridja Kone (Dinamo), anunţă Ziua de Cluj. În acest timp, impresarii săi au încercat să-i găsească un angajament în Germania, unde era dorit de Kaiserslauten şi Augsburg, însă nemţii erau dispuşi să îl aconteze doar liber de contract.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
double07
double07  •  31 August 2011, 19:38

S-a razgandit???:))

eulgo
eulgo  •  03 August 2011, 11:54

Ce om lipsit de caracter... sa acuze Cfr-ul ca ia falsificat semnatura iar apoi sa revina cu coada intre picioare ca si clum totul a fost doar o gluma nevinovata... asta chiar e din jungla... pacat de calitatile lui... cu asa atitudine o sa ajunga repede in cocotieri...

cfrclujole
cfrclujole  •  02 August 2011, 22:48

Sa speram ca i-a venit mintea la cap fiindca o a doua sansa, se pare ca, nu o mai primeste!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close