FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Emanuel Culio: "Nu sînt needucat"

Articol de GSP - Publicat marti, 03 martie 2009 00:00

Mijlocaşul Emanuel Culio a recunoscut că l-a deranjat decizia lu:y Duşan Uhrin  jr. de a-l schimba în minutul 59, în meciul cu CS Otopeni. "Am fost puţin supărat, e adevărat. Ca orice jucător cînd e schimbat, nu mi-a picat foarte bine, însă antrenorul e un om deosebit şi un tehnician foarte bun. Am vorbit şi mi-a zis că mă înţelege şi că nu s-a supărat pe mine. Totul e OK între noi. N-am văzut cînd mi-a :yntins mîna, fiindcă nu sînt needucat", a povestit Culio. (Mihai Mateaş)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
americanul65
americanul65  •  03 Martie 2009, 15:08

"N-am văzut cînd mi-a ntins mîna, fiindcă nu sunt needucat", a povestit Culio." Ok, daca doresti, sa vezi video, este clar ca l-ai dispretuit. Cel putin, ma bucur ca te-ai tuns. Ai mult talent, de ce trebuie sa fii "prima-dona" ca Maradona? Pele nu esti. Sa joci cu efort si galeria te va iubi. In jurul meu, oamenii au vazut ce ai facut si ai pierdut mult.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close