FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - SPORTUL STUDENŢESC 4-2

Emeric Ienei: "Este meritul lui Lăcătuş că jucătorii au reuşit să depăşească egalul cu Napoli"

Articol de GSP - Publicat luni, 04 octombrie 2010 00:00

Emeric Ienei, fostul antrenor al Stelei, a comentat jocul echipei din Ghencea, cu Sportul Studenţesc, din etapa a X-a, din Liga 1

"Jocul mi-a plăcut. S-a revenit la un joc mai constructiv, mai spectaculos, cu o posesie foarte bună, cu mingi direct pe poartă. Pe de altă parte, Sportul Studenţesc m-a dezamăgit complet. Din punct de vedere al jocului, Steaua a cîştigat foarte mult", a declarat Ienei.

"În meciul cu Dinamo, nu va conta pasa proastă prin care trec adversarii, va fi un adevărat derby, se va uita tot şi vor lupta pe teren", a spus Ienei.

"Este meritul lui Lăcătuş că a reuşit să-i facă pe jucători să depăşească egalul cu Napoli. Lăcătuş ştie cum să se poarte cu fotbaliştii. Are deja multă experienţă, care acumulează foarte rapid, are personalitate", a adăugat Ienei.

"Nu vreau să spun nume, dar sînt jucători veniţi de la Urziceni care se pliază pe jocul Stelei, care ştiu să paseze, să combine. Marius ştie ce face, va trebui să găsească o forumlă în care să se vadă relaţiile de joc", a spus Emeric Ienei.

"După cum arată clasamentul, Oţelul rămîne în lupta pentru titlu, alături de Rapid, Steaua. La Dinamo este o situaţie mai dificilă acum, nu vreau să comentez. La Craiova se vede mîna lui Victor Piţurcă. CFR încă rămîne în cărţi, pot să revină", a declarat Ienei.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
neaga1900
neaga1900  •  04 Octombrie 2010, 11:42

L-au lasat pe Mircea Lucescu si pe lita si au inceput cu nea Imi! Mai baieti suntem in 2010-sa vorbeasca cei implicati direct in aceasta afacere.....

miakis
miakis  •  04 Octombrie 2010, 11:35

nea ImI de ce nu faci bre ca lucian balan???

quest-stelistu
quest-stelistu  •  04 Octombrie 2010, 11:25

Bravo Lacatus !

Vezi toate comentariile (6)
Comentează