FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO

Emeric Ienei o vede pe FCSB favorită clară în meciul cu Dinamo: „E mai puternică. Ar fi bine să câștige campionatul”

Emeric Ienei
Foto: romaniansoccer
Emeric Ienei Foto: romaniansoccer

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 septembrie 2021 14:40 / Actualizat vineri, 10 septembrie 2021 16:09

FCSB - Dinamo este „capul de afiș” al rundei #8 din Liga1. Emeric Ienei, fostul mare antrenor al Stelei, a prefațat meciul și o vede clar favorită pe echipa antrenată de Edi Iordănescu.

  • FCSB – Dinamo se joacă duminică, de la ora 21:00. Partida va fi liveTEXT, video și foto pe GSP.ro și în direct pe LookSport+, Digi Sport 1 și TV Telekom Sport.

Fostul mare tehnician este de părere că FCSB e mai puternică decât Dinamo și își dorește ca formația roș-albastră să se impună în meciul de duminică. De asemenea, Ienei îl felicită pe Becali că a ales să lase echipa pe mâna lui Edi Iordănescu.

„Mă aștept să fie un joc foarte interesant. Eu spun că cele două echipe au câștigat în valoare, în ultimul timp. Jucătorii trebuie să arate că au valoare. A făcut bine Gigi Becali că l-a luat la Steaua (n.r. - FCSB) pe Edi Iordănescu. Eu cred că Puiu Iordănescu îi dă sfaturi fiului său. 

Ar fi bine să câștige campionatul, dar, în primul rând, trebuie să se gândească la viitorul naționalei României. Este un meci foarte greu pentru ambele echipe, dar eu cred că Steaua e cu ceva mai puternică decât Dinamo. 

Mi-aș dori să câștige Steaua. Dar nu asta este important, ci jocul lor să fie unul bun, iar Mirel Rădoi să aibă de unde alege pentru echipa națională”, a declarat Ienei potrivit Fanatik.

Iulian Apostol nu consideră meciul FCSB - Dinamo un derby

Iulian Apostol (40 de ani), fost fotbalist internațional, nu este de părere că Dinamo este un club demn de un derby în acest moment și oferă o soluție drastică pentru redresarea clubului: începerea din Liga 4.

„Dinamo nu cred că se mai ridică la nivelul unui derby la situația care este acolo. Din păcate, s-au întâmplat în interval de 6-7 ani niște lucruri care dovedesc nivelul fotbalului românesc. 

Este un derby la trecut, la ora asta, cu un club în insolvență, care avea transferurile blocate, care are datorii imense, managementul este oribil. Nu prea îl mai văd un derby. N-ai cum să-l numești derby atunci când tu ai transferat 10 jucători acum 4 zile. A fost insolvența Negoiță, a venit insolvența DDB”, a spus Apostol pentru GSP Live.

„Jos pălăria celor de la Rapid, au renăscut, ceva sănătos, bravo lor. La Dinamo nu pot să-mi imaginez la un club în 6-7 ani să treacă prin două insolvențe. Și vorbim de Dinamo. 

Înseamnă că nu-și mai merită poziția, nu ar mai trebui să existe. Scăparea este să o ia de la 0, la Liga 4, cu un proiect cu oameni într-adevăr dinamoviști adevărați, să nu mai ajungă tot felul de oameni să conducă acest club”, a mai precizat Iulian Apostol.

Citește alte știri din Liga 1:

LPF a dat verdictul în cazul lui Constantin Budescu » Mijlocașul poate evolua în meciul cu Dinamo

De ce a refuzat Ongenda transferul la FCSB: „Băiatul a fost foarte fair-play”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
creeperno999
creeperno999  •  10 Septembrie 2021, 22:44

Valoarea lotului rapid: 6,76 milioane euro. Valoarea lotului Dinamo: 8,14 milioane euro. Rapid a batut fcsb cu 1-0. Concluzia este ca Dinamo e favorita deoarece fcsb va incerca sa ne priveasca de sus cum a facut cu cei de la rapid si vor fi invinsi iarasi de underdog, in acest meci fiind Dinamo

lupu68
lupu68  •  10 Septembrie 2021, 20:06

Ai auzit ceva, catalynne? Ai retinut ceva in tartacuta?

armion
armion  •  10 Septembrie 2021, 19:31

Pentru cine ar fi bine să câștige campionatul? Pentru oieri,da,dar nu se va întâmpla !

Vezi toate comentariile (4)
Comentează