FOTBAL  »  Superliga  »  UTA - CHINDIA 0-2

Emil Săndoi a răbufnit la interviuri: „Știți ce m-a deranjat cel mai mult? Voiam să vă spun aceste cuvinte”

Emil Săndoi / FOTO: Cristi Preda (GSP) +33   FOTO
Emil Săndoi / FOTO: Cristi Preda (GSP)

Articol de GSP - Publicat luni, 01 noiembrie 2021 20:35 / Actualizat luni, 01 noiembrie 2021 21:20

Chindia Târgoviște a răsturnat calculele hârtiei și a învins-o în deplasare pe UTA, scor 2-0. Chiar dacă „Bătrâna Doamnă” a dominat copios partida, oaspeții au speculat puținele ocazii create și au dat lovitura.

Emil Săndoi, tehnicianul Chindiei, a vorbit la finalul partidei despre victoria obținută de echipa sa la Arad. Deși au început modest campionatul, dâmbovițenii nu și-au luat gândul de la play-off.

„Sunt bucuros pentru jucători, meritau mai multe puncte pentru cum au evoluat în ultimele meciuri. Poate că e o lege a compensației. 

Se vede că ne-au revenit niște jucători, că nu mai avem probleme de efectiv. Sunt trei puncte mari pentru noi, ne ridicăm puțin în clasament și ne apropiem de echipele din fața noastră”, a comentat Emil Săndoi, la microfonul Look Sport+. 

Emil Săndoi: „S-a pus o anumită amprentă pe care echipa n-o merită”

Apoi, Emil Săndoi a fost protagonistul unui discurs virulent. Antrenorul le-a arătat obrazul celor care au acuzat Chindia că practică un fotbal inestetic.

„S-a pus o anumită amprentă pe care echipa n-o merită. Știți ce m-a deranjat cel mai mult? Această lipsă de fair-play. Aș vrea ca lumea să fie fair-play și să nu ne catalogheze în vreun fel echipa. 

Cu toată modestia și tot fair-play-ul, voiam să vă spun aceste cuvinte indiferent de scorul din această seară”, a declarat Săndoi. 

Chindia Târgoviște a fost dominată tot meciul de UTA și a avut un noroc imens la ocaziile arădenilor. Totuși, dâmbovițenii au dat lovitura în repriza secundă și au plecat cu toate punctele de la Arad (2-0). 

În ciuda nenumăratelor șanse mari de a marca, „Bătrâna Doamnă” nu a reușit să scoată niciun punct din partida cu Chindia. 

FOTO Imagini tari din meciul UTA - Chindia Târgoviște 0-2

FOTO: Alexandra Fechete
FOTO: Alexandra Fechete
FOTO: Alexandra Fechete
FOTO: Alexandra Fechete
FOTO: Alexandra Fechete
+29 FOTO

Citește și alte știri din Liga 1:

VIDEO Ratarea campionatului? Ioan Hora și-a bătut joc de o ocazie rarisimă în UTA - Chindia!

VIDEO+FOTO UTA - Chindia Târgoviște 0-2. Unii cu ocaziile, alții cu golurile » Chindia dă lovitura la Arad, într-un meci dominat copios de arădeni

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
380912830348081
Gogu Steriade  •  02 Noiembrie 2021, 14:15
Postat de dora pe 01 Noiembrie 2021, 21:07

De ce te supără adevărul...toată lumea stie ca va bagati autobaza in poarta si dati lovituri, mai ales, pe contraatacuri !

Asa și? Ce, o fi Chindia singura echipa care joaca asa! Sau nu îți convine ca îi și iese jocul! Bravo lor ca îi macină pe adversari și după aceea le da lovitura de gratie!

1155979811106621
Dumitrescu Alin-Marian  •  02 Noiembrie 2021, 14:04

Am și eu o întrebare pentru toți băieții stiutori. Cam cum a câștigat marele mourinio cu inter liga. Nu cumva cu autobaza și pac,pac 2 goluri pe contraatac. Asa ca nu mai ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dora
dora  •  01 Noiembrie 2021, 22:53
Postat de fcsb_echipa_fara_identitate pe 01 Noiembrie 2021, 22:34

Care este noțiunea fotbalului modern? Că nu o înțeleg? Inutilii Neymar sau Mbappe, care sunt inconstanti si care te incanta cu amarastenii din Ligue 1 sau seriozitatea și constanța unui Thomas Muller care a caștigat tot ce a putut! Voi sunteți ăia de acuzați autobaze și habar nu aveți ce înseamnă fenomenul fotbalistic! Nici măcar nu știi în ce context este folosită noțiunea de autobază și conceptual ce înseamnă mai exact! Termenul este folosit neinspirat de către presa din RO. Vai de capul vostru cu știința voastră fotbalistică!

Tu, Sandoi și Ionuț Chirila, niște genii în lumea fotbalului neînțelese de multă lume!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează