FOTBAL  »  Superliga  »  CHINDIA

Tehnicianul din Liga 1 care poate rămâne fără echipă după înfrângerea din ultima etapă: „Dacă voi vreți, eu renunț. Plec!”

Emil Săndoi și Toni Petrea
Foto: Imago
Emil Săndoi și Toni Petrea Foto: Imago

Articol de - Publicat luni, 04 aprilie 2022 10:02 / Actualizat luni, 04 aprilie 2022 11:21

Eșecul cu Dinamo și căderea pe loc de baraj a al Chindiei ar putea provoca despărțirea de Emil Săndoi, antrenorul care a dus echipa la câștigarea play-out-ului în sezonul trecut.

Ultima înfrângere, 0-2 cu Dinamo, și căderea pe locul 13, de baraj, a agitat serios lucrurile la Chindia, formație care stagiunea trecută câștigase play-out-ul. Iar primul vizat este chiar Emil Săndoi, care, la ultimul antrenament, cel de sâmbătă, a avut o discuție cu jucătorii. 

Fanii FCSB i-au cerut demisia lui Petrea » Reacția antrenorului: „Poate voi avea o discuție cu cei din conducere”
FCSB - CSU CRAIOVA 0-2
Fanii FCSB i-au cerut demisia lui Petrea » Reacția antrenorului: „Poate voi avea o discuție cu cei din conducere”

„Dacă voi vreți, eu renunț și plec”, le-a spus tehnicianul, cu lacrimi în ochi, elevilor săi. Mulți sunt nemulțumiți de statutul de rezerve și de faptul Săndoi mizează pe un grup prea restrâns la pregătirea meciurilor. Mai mult, la partida cu Dinamo, suporterii au strigat pentru prima oară: „Demisia! Demisia!”. 

De asemenea, fotbaliștii au fost anunțați că nu vor mai primi salariile pe februarie și pe martie, până la redresarea situației. În regulamentul intern este stipulată o clauză conform căreia primele de joc, 1.000 lei de punct, nu se achită decât când echipa e clasată în primele 12 locuri.

Poenaru e favorit

Situația era destul de volatilă de ceva timp, mai ales că în play-out dâmbovițenii au strâns doar un punct din 3 runde. În plus, ultima plecare, cea a golgeterului Daniel Popa, a lăsat urme, Chindia nereușind să mai marcheze din ultima etapă a sezonului regulat (4-0 cu Gaz Metan). 

Față de sezonul anterior, târgoviștenii au pierdut foarte mulți oameni de bază: Aioani, Rață, Dumitrașcu, Neguț și Popa. Conducerea clubului pare înclinată să renunțe la Emil, cel care ar fi urmat să plece oricum la finalul sezonului, când i s-ar fi terminat contractul. 

Se dorește un șoc la echipă și este vizat Ilie Poenaru, care a și fost văzut prin Târgoviște înaintea partidei cu Dinamo. Acesta n-ar putea sta pe bancă, fiindcă a antrenat deja două formații în acest sezon, Clinceni și Gaz Metan, dar ar urma să fie suplinit de colaboratorul său, Marin Dună

6.500 de europe lună este salariul lui Săndoi la Chindia, unde a venit în iulie 2020, după Viorel Moldovan

VIDEO Emil Săndoi, după Chindia - Dinamo 0-2 : „Avem și ghinion!”

Citește alte știri din Liga 1:

Sorin Cârțu, mulțumit după victoria cu FCSB: „Cam așa trebuie să se procedeze atunci când ai avantaj”

Ilie Dumitrescu explică momentul care a decis derby-ul FCSB - CSU Craiova: „Timp de 20 de minute echipa nu a existat, dar a venit inspirația lui Reghecampf”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (5)
lukdan
lukdan  •  05 Aprilie 2022, 01:19

Du-te prazare, du-te!.

1175534019565574
Bob Ornstein  •  04 Aprilie 2022, 14:35
Postat de Khan Oliver pe 04 Aprilie 2022, 12:45

Aha, stia ce vorbea Muresan, acest mincinos patologic! mimao spera sa scape si de baraj, asa ca, astia (care, oricum stateau capra cu echipa miliriei de cate ori aveau ocazia) sunt urmatoarea vitima! Mai trebuie una! Cine-o fi?!?

Probabil urmează Mioveni. Vor falimenta securiștii 4 echipe ca sa scape Dinamo?

105644358246528
Khan Oliver  •  04 Aprilie 2022, 12:45

Aha, stia ce vorbea Muresan, acest mincinos patologic! mimao spera sa scape si de baraj, asa ca, astia (care, oricum stateau capra cu echipa miliriei de cate ori aveau ocazia) sunt urmatoarea vitima! Mai trebuie una! Cine-o fi?!?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close