FOTBAL  »  Superliga  »  CONTRACT

EXCLUSIV / UPDATE Chindia Târgoviște și-a găsit antrenor! Aduce un fost selecționer pentru a o salva » Primele reacții

Chindia va avea un nou antrenor
Chindia va avea un nou antrenor

Articol de , - Publicat luni, 29 iunie 2020 09:06 / Actualizat luni, 29 iunie 2020 13:20

Emil Săndoi (55 de ani) revine în Liga 1 și va fi noul antrenor al Chindiei Târgoviște, echipă care s-a despărțit de Viorel Moldovan.

UPDATE, ORA 11:30

„Mi-am luat la revedere în această dimineață de la jucători și de la conducere. A fost o despărțire superemoționantă pentru că nici jucătorii nu se așteptau la asta. Inițiativa de a nu prelungi contractul a venit mai mult din partea conducerii, dar nici eu nu mai doream să rămân dincolo de finalul sezonului. Decizia era luată indiferent dacă salvam sau nu echipa de la retrogradare.

Îmi doresc o altă provocare în carieră. Îmi place ritmul de competiție și nu vreau să stau pe margine deloc. N-am stare și vreau să preiau cât mai repede o echipă. Conducerea s-a gândit că poate crea un șoc la echipă prin aducerea unui nou antrenor și am înțeles asta. Am avut doi ani fabuloși la Chindia și cred că m-am descurcat onorabil ținând cont de ce-am avut la dispoziție. 

Am ridicat nivelul echipei! Sunt alături de Emil Săndoi și chiar am vorbit un pic cu el. La orice oră are nevoie de ceva îi stau la dispozițe și îl voi ajuta cu cea mai mare plăcere”, a declarat Viorel Moldovan pentru GSP.ro.

UPDATE, ORA 09:45

Săndoi a confirmat discuțiile cu dâmbovițenii, afirmând că echipa din Târgoviște l-a dorit și în trecut.

Sunt în discuții cu ei. Nu e nimic perfectat încă. Nu știu ce s-a întâmplat cu Viorel. În funcție de asta, o să ne întâlnim și o să stăm de vorbă. Am mai fost în discuții și acum câțiva ani, dar apucasem să semnez cu un alt club atunci. 

În plus, am mai vorbit și în perioada în care exista posibilitatea ca Moldovan să plece la Dinamo. Va fi dificil, pentru că e foarte puțin timp la dispoziție, fiind final de campionat”, a declarat Emil Săndoi în exclusivitate pentru GSP.ro.

EXCLUSIV / UPDATE Chindia Târgoviște și-a găsit antrenor! Aduce un fost selecționer pentru a o salva » Primele reacții


Știrea inițială

Viorel Moldovan (47 de ani) mai avea contract până pe 30 iunie, dar conducerea Chindiei a decis să nu-i propună prelungirea, după ce nou-promovata a pierdut ultimele două meciuri, 0-1 cu Academica Clinceni și 0-2 cu Poli Iași. 

Din informațiile GSP.RO, Viorel Moldovan a venit azi la club pentru a-și lua la revedere de la jucători, după ce duminică a condus ultimul antrenament. Moldovan a preluat-o pe Chindia în iunie 2018 și a reușit s-o promoveze în prima ligă din primul sezon. O lasă însă pe loc retrogradabil, penultimul în Liga 1, și înaintea unei deplasări extrem de dificile, miercuri, la Voluntari. 

Emil Săndoi vine la Chindia Târgoviște

Din informațiile Gazetei Sporturilor, șefii echipei îl vor aduce pe Emil Săndoi. Experimentatul tehnician este liber din martie 2019, când a plecat de la FC Argeș. Acesta a mai antrenat la Pandurii, România U21, FC Vaslui, Craiova și Chiajna.

Cu 5 meciuri jucate, cu unul mai puțin decât majoritatea echipelor, Chindia este pe locul 7 în play-out, cu 17 puncte, unul mai puțin decât Poli Iași, echipă aflată pe primul loc care asigură menținerea în Liga 1.

Vezi AICI clasamentul din play-out

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Răstunare la 180 de grade! Vintilă, în pericol la FCSB! Noul obiectiv trasat de Gigi Becali: „Altfel pleci”

EXCLUSIV Cum și-a bătut Dinamo joc de fotbalistul care a răpus-o: „A fost ETICHETAT, cei din club au spus că e un copil fără valoare”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
ray51
ray51  •  29 Iunie 2020, 14:05

Succes lui Moldovan oriunde s-ar duce! Emile, ai sarcina dificila. Nici nu inteleg de ce te bagi. Poate ca sa cunosti jucatorii, conducerea, etc. Iti va folosi pentru parcursul din B.

scorillo07
scorillo07  •  29 Iunie 2020, 10:37
Postat de daweirl pe 29 Iunie 2020, 10:03

La anul...

...şi la mulţi ani !

daweirl
daweirl  •  29 Iunie 2020, 10:03
Postat de ucv1948 pe 29 Iunie 2020, 09:47

O alegere inspirata. Sandoi va redresa Chindia

La anul...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează