FOTBAL  »  Superliga  »  GLORIA BISTRIŢA

Emilian Dolha încă mai poate pleca de la Gloria Bistriţa: e dorit de o altă echipă din Liga 1, dar şi de una din străinătate

Articol de GSP - Publicat luni, 04 februarie 2013 00:00 / Actualizat luni, 04 februarie 2013 18:13

Emilian Dolha a semnat un nou angajament cu Gloria Bistriţa, valabil pînă în vara lui 2014, dar pe un salariu mai mic decît avea iniţial.


De acum, portarul de 33 de ani va cîştiga 3.500 de euro lunar, cu 1.500 de euro mai puţin, însă are şi o clauză ce îi permite să plece din postura de jucător liber de contract în cazul în care primeşte o ofertă tentantă.

În aceste condiţii, Ema a fost deja contactat de două formaţii. Prima care îl are pe listă este Pandurii Tîrgu Jiu, club ce îi are între buturi pe Pedro Mingote (32 de ani) şi pe David Lazar (21 de ani).

Cea de-a doua echipă interesată de serviciile lui Dolha este Şefir Tiraspol, liderul campionatului Moldovei, cu care Gloria Bistriţa a remizat, 2-2, în turneul de pregătire din Antalya (Turcia).

În această iarnă, Dolha a fost dorit şi de Oţelul Galaţi, însă transferul s-ar fi realizat doar în cazul în care accidentarea suferită de Branko Grahovac ar fi fost una gravă.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
gazistu
gazistu  •  04 Februarie 2013, 20:37

lasa ca si la bistrita e bine daca ramane in liga1, merge la pandurii si va fi al doilea portar ca mongote e nr 1 acolo.

4patraulea
4patraulea  •  04 Februarie 2013, 20:03

dolha, si multi altii, ar trebui sa joace GRATIS pentru echipa care l-a format, daca ia 3500 europeni, 2000 sa-i dea la saracii clubului, angajati cu 700 lei 'grei', cu 1500 te descurci oriunde, daramite romania...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează