FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - CLINCENI 3-0

Emmanuel Culio și-a anunțat despărțirea de CFR Cluj: „Nu mă las, dar plec de aici”

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 noiembrie 2019 11:04

Emmanuel Culio (36 de ani) a anunțat la finalul meciului dintre CFR Cluj și Academica Clinceni, scor 3-0, că la sfârșitul sezonului va pleca de la campioana României, însă nu se va lăsa de fotbal. 

„Nu mă las, dar cred că va fi ultimul an la CFR Cluj. Acesta este ultimul an şi vreau să dau totul pe teren, cum am făcut de când am venit aici, în 2007 până în 2011, şi acum, când am venit înapoi.  

Tot timpul am dat totul atunci când am jucat. Şi acum vreau să dau totul pentru că este ultimul sezon aici”, a declarat Emmanuel Culio, conform TV Telekom Sport. 

„Joacă foarte bine şi se dăruieşte, l-aţi văzut şi acum (n.red. joi, cu Rennes). Mă bucur pentru el. Acum, cred că ăsta va fi ultimul sezon al lui şi cred că de-aia dă totul. El dă totul tot timpul, dar acum îşi doreşte să ajungă cât mai sus. Vă daţi seama, ar fi ceva fantastic să reuşim să ne calificăm în primăvara europeană” 
- Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj

222 de meciuria jucat Culio pentru CFR Cluj, reușind 28 de goluri și 32 de pase decisive

8 trofeea câștigat Culio cu CFR: 4 titluri, două Cupe ale României și două Supercupe ale României

Vezi și:

CFR CLUJ - CLINCENI 3-0 // Ciprian Deac: „Nu vreți să știți ce a fost la pauză în vestiar” + „N-am dormit multe nopți după meciul cu Poli Iași”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
1_0_1_0
1_0_1_0  •  03 Noiembrie 2019, 18:56

Inca un articol plin de *** marca gesepeu. O manipulare ***, un titlu tendentios fara legatura cu realitatea. Ce puneti voi intre ghilimele ca si cum l-ati cita pe Culio sunt cuvinte puse de voi "ziaristilor" si nu reflecta nicidecum realitatea. Ati vrut doar sa para ca jucatorul abia asteapta sa plece. Sunteti jalnici! RUSINE BA ***!!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bigbolo
bigbolo  •  03 Noiembrie 2019, 14:08
Postat de bufnila pe 03 Noiembrie 2019, 11:54

unul din cei mai mari trisori pe care i-am vazut in viata mea. Simulari, exagerari, *** de cartonase, loveste adversarii miseleste. O rusine pentr sport. Pe Deac nu l-am vazut in viata mea sa faca chestiile pe care culio le face pe banda rulanta. Inca un mare trisor, dupa Cadu.

***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ray51
ray51  •  03 Noiembrie 2019, 13:43

O achizitie inspirata in anul 2007. Multumiri Culio!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează