FOTBAL  »  Superliga  »  ACCIDENTARE

Emoţii!

Articol de - Publicat joi, 24 ianuarie 2008 00:00

Mirel va fi nevoit să se pregătească separat de restul lotului pentru următoarele 3 zile, după ce a suferit o contractură musculară

"Rădoi a suferit o contractură la nivelul coapsei drepte şi se va antrena separat în zilele următoare, pentru a evita o accidentare mai gravă", a fost anunţul pe care staff-ul medical al Stelei l-a făcut ieri în ceea ce priveşte accidentarea lui Rădoi. Căpitanul din Ghencea s-a resimţit la şedinţa de pregătire de marţi, cînd a plecat la vestiare înainte de finalul antrenamentului din cauza unei înţepături pe care a simţit-o la coapsă.

Mirel a fost supus ieri unor teste suplimentare şi, chiar dacă s-a constatat că are doar o contractură, el va fi menajat în zilele următoare. "Situaţia sa nu este una îngrijorătoare, dar va relua pregătirile normale, alături de colegii săi, în primele zile ale stagiului din Cipru", a adăugat doctorul Stelei.

Tocmai pentru a se menaja de o accidentare mai gravă, Rădoi nu va risca absolut nimic în zilele următoare şi se va pune din nou sub comanda lui Lăcătuş abia la finalul săptămînii. Decizia de a fi menajat a fost luată şi pentru că Mirel a revenit după o gravă accidentare la genunchiul stîng, el fiind mai vulnerabil tocmai pentru că a stat pe bară o perioadă lungă de timp.

5 luni au trecut de la ultimul meci oficial pe care Rădoi l-a jucat în triocul roş-albastru, CFR Cluj - Steaua 0-0, disputat pe 19 august 2007

Naşu' îl încurajează
Mircea Sandu a ţinut să-l îmbărbăteze pe căpitanul Stelei, care se confruntă din nou cu probleme medicale, după ce în ultimul an şi jumătate a suferit două operaţii şi a stat pe bară 9 luni. "Şi eu am jucat după ce am fost de două ori pe masa de operaţie şi pe vremea mea nu erau condiţiile de acum. Atunci eram nevoit să-mi leg ganterele de picior cu o curea. Îl ştiu pe Rădoi ambiţios şi sînt convins că va reveni", a declarat Mircea Sandu.

Fizic, stă bine
În cantonamentul de la Oliva Nova din Spania, Rădoi a fost unul dintre cei mai buni stelişti la testele de rezistenţă, viteză şi forţă. Acest lucru se datorează şi faptului că în perioada în care echipa s-a aflat în vacanţă, el mergea zilnic la stadion pentru a face alergări sub îndrumarea preparatorului fizic Horia Codorean.

Ghionea e OK
În privinţa celuilalt jucător care n-a terminat antrenamentul în picioare marţi dimineaţă, Sorin Ghionea, veştile sînt foate bune. El şi-a revenit şi aseară s-a pregătit normal, alături de colegii săi. Ghionea nu s-a simţit bine pe terenul sintetic, pe care a avut loc antrenamentul de acum două zile, şi a decis să plece mai devreme la cabine. Ieri, însă, steliştii s-au pregătit pe stadionul mare şi Ghionea n-a mai avut nici o problemă. Fundaşul a revenit după 11 luni de inactivitate, timp în care a suferit o intervenţie chirurgicală la genunchi, dar şi complicaţii post operatorii la rotulă. 

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează