FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - STEAUA 0-0

Emoţii cu "Dodel" » Cristi Tănase e suspect de ruptură musculară! Steliştii află azi verdictul

Cristi Tănase
Cristi Tănase

Articol de GSP - Publicat luni, 13 aprilie 2015 09:14

Noi veşti proaste pentru stelişti după ce ASA Tg. Mureş s-a apropiat la două puncte în clasament. Cristi Tănase este suspect de ruptură musculară şi ar putea lipsi aproape o lună.

Accidentat la partida cu Gaz Metan, căpitanul Stelei a forţat revenirea la Giurgiu, însă a părăsit terenul accidentat înainte de pauză. Tănase va efectua astăzi un RMN pentru a determina gravitatea accidentării sale.

Dacă va fi vorba de o ruptură, "Dodel" ar putea lipsi chiar şi o lună de pe gazon! Şanse mari să rateze duelurile importante cu ASA Tg. Mureş şi Dinamo.

"Sînt dezamăgit în primul rînd de accidentarea lui Tănase. Cînd a ieșit din teren s-a văzut foarte mult"
Costel Gâlcă

"Dacă este vorba de o ruptură, absența lui Tănase va fi o problemă mare pentru noi"
Raul Rusescu

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
whiteredarad
whiteredarad  •  13 Aprilie 2015, 17:13

Introducerea lui tanase nerefacut arata cita prostie este la Steaua,cit amatorism !. Acum s-a reaccidentat si sta si mai mult.

catalynn
catalynn  •  13 Aprilie 2015, 11:59

Dacă am ajuns sa stam in Tanase e clar ca echipa e in colaps! Pe vremea lui Reghe o indisponibilitate a lui Dodel era o veste buna, de abia nu ii mai încurca pe ceilalți. Era odată motto ul ăla ca luam Campionatul de Paști, si nu prea ieșea, dar chiar sa il ai in buzunar si sa il pierzi de Paști ce-i drept nu s-a mai întâmplat.

baba_yaga
baba_yaga  •  13 Aprilie 2015, 11:26
Postat de randoom_._ pe 13 Aprilie 2015, 11:22

corect,c******$$$$*** este ca si retrogradta. stoicaneti ramane pe banca lui *** pana la final. chiar ca au fost vesti bune.

Ai omis să menționezi despre bucuriile / satisfacțiile oferite de echipa dintre cele două țintirimuri!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează
Close