FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Emoții cu noul transfer al lui Dinamo: "A avut probleme la genunchi. Sper că a trecut cu bine vizita medicală"

FOTO: Guliver / Getty Images
FOTO: Guliver / Getty Images

Articol de GSP - Publicat luni, 30 ianuarie 2017 10:18

Dănuț Lupu a oferit detalii despre noul transfer al lui Dinamo, atacantul nigerian de 29 ani, Victor Obinna, fost la Inter. 

"Atât timp cât departamentul de scouting și Adi Mutu au decis să-l ia, înseamnă că toată lumea și-a asumat o responsabilitate.

Nu am avut posibilitatea să facem transferurile pe care ni le-am fi dorit, dar, în limita posibilităților, ne-am orientat către ce putem realiza. 

Un impresar de-al lui Adi Mutu ni l-a propus, noi l-am urmărit cu atenție și am decis că e un jucător care poate ajuta Dinamo. La experiența pe care o are, nu cred că va avea probleme în România. 

Va face vizita medicală și sper să fie totul ok, a avut niște probleme la genunchi în trecut. Pe el îl interesează mai puțin banii și vrea să înceapă să joace iar la nivelul la care a fost acum câțiva ani. 

Mi-e greu să cred că Ando n-a știut de transfer. Nu se pot aduce jucători peste capul lui, nicăieri nu se întâmplă așa ceva", a declarat Dănuț Lupu, la TV Digi Sport.

Lupu consideră că Dinamo are nevoie de aducerea unui fundaș central de picior stâng. 

"Mi-aș dori neapărat să mai aducem un fundaș central de picior stâng. Nu suntem un club care să satisfacă așa multe pretenții ale jucătorilor. Sper să nu-și găsească echipă și să semneze cu noi. Pe acest post suntem deficitari", a spus Lupu, conform aceleiași surse. 

"Și Filip merită o șansă să plece, joacă de mult timp la Dinamo. Nu ducem lipsă de variante pentru postul de fundaș stânga,eu zic că avem soluții" Dănuț Lupu

Citește și: EXCLUSIV Primul transfer al iernii la Dinamo! Un atacant cu 14 goluri în Serie A și 11 la națională a sosit azi! Imagini de la vizita medicală!

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (8)
869192929839265
Dragos Bargaoanu  •  30 Ianuarie 2017, 14:04

Păi...reprofilați-l pe Romera!!!El are, nu unul ci două picioare stângi!

khal_37
khal_37  •  30 Ianuarie 2017, 12:37
Postat de chris_bu67 pe 30 Ianuarie 2017, 12:09

cu juniorii o să vă cânte din nou prohod după prohod !

Care juniori....http://www.digisport.ro/Sport/FOTBAL/Competitii/Liga+1/Dinamo+vinde+juniori+pe+banda+rulanta+Mitrea+la+Inter+si+Mustafa

chris_bu67
chris_bu67  •  30 Ianuarie 2017, 12:09
Postat de pedro0 pe 30 Ianuarie 2017, 11:58

la anul dinamo joaca cu juniorii

cu juniorii o să vă cânte din nou prohod după prohod !

Vezi toate comentariile (8)
Comentează