FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - ASA TG. MUREȘ, DUMINICĂ, 18:30, GSP.RO, DIGI 1, LOOK TV

Emoții în lupta pentru titlu » Trei absențe importante la ASA Tg. Mureș

Ousmane N'Doye
Ousmane N'Doye

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 mai 2015 19:18

Probleme pentru ASA înaintea confruntării cu Gaz Metan. Mureșenii nu se vor putea baza pe trei dintre cei mai importanți jucători din lot.

Marius Constantin și Laszlo Sepsi sînt suspendați, în timp ce Ousmane N'Doye este accidentat. Liviu Ciobotariu, tehnicianul lui ASA, este convins că va avea parte de o partidă grea și că echipei sale îi va fi greu să își mențină avantajul de două puncte față de Steaua.

"Este clar faptul că vom întîlni o echipă care se află în zona fierbinte a clasamentului, o echipă care se luptă pentru evitarea retrogradării, sîntem conştienţi că ne aşteaptă o partidă grea. Din punctul nostru de vedere, avem un moral foarte bun, sîntem pregătiţi pentru acest joc.

Ne dorim foarte mult să obţinem cele trei puncte, bineînţeles combinate cu un joc pe măsura aşteptărilor. Poate că ne gîndim la Champions League, poate că sperăm, poate că visăm, dar sînt patru jocuri de disputat, pentru ambele formaţii (n.r. - ASA şi Steaua). Şi pentru noi şi pentru Steaua programul este destul de greu", a spus Liviu Ciobotariu.

Meciul dintre Gaz Metan și ASA Tg. Mureș va avea loc duminică, de la ora 18:30, pe DigiSport 1, Look TV și liveTEXT pe GSP.RO.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (16)
 •  09 Mai 2015, 06:40

va fi o adevarata piatra de incercare pentru targmureseni. le doresc victoria fiindca sunt rapidist, evident, nu din alt motiv.

893842723996370
Alex Ducu  •  09 Mai 2015, 01:31

Ce penibili îs steliștii ăștia :) cum nu mai sunt pe primul loc arbitraje frate ele-s de vină favorizează ASA`u alea alea jocuri făcute nu știu ce :) da când ei aveau 11 puncte de la arbitraj era totul corect nu era nimic în neregulă că doar se mai fac greșeli că nu știu ce, frustraților.

manty_one
manty_one  •  08 Mai 2015, 23:54
Postat de manutd.steaua pe 08 Mai 2015, 21:51

astia pot juca si cu 8 jucatori,oricum bat...mai ales daca va arbitreaza ca-n meciul tur cu steaua!!!abia astept tragere la sorti pt ucl,sa vad cine-i scoate pe asa...pun pariu ca fc kargarbagh trece de astia! anul asta este numai perferct sa facem coeficientul tarii praf!!!! :)

ce vrei sa spui? arbitreaza cumva Istvan Kovacs? daca e asa atunci e clar cine va castiga

Vezi toate comentariile (16)
Comentează