FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Emoții la FCSB: LPF a anunțat că Felipe Teixeira și-a reziliat contractul, Becali spune că rămâne și a semnat un nou acord!

Articol de GSP - Publicat joi, 20 decembrie 2018 11:49

Filipe Teixeira, mijlocașul în vârstă de 37 de ani, nu pleacă de la FCSB, deși o informație apărută pe siteul LPF a stârnit confuzie.

Pe site-ul LPF, într-o decizie a Camerei Naționale pentru Soluționarea Litigiilor din cadrul FRF se arată că mijlocașul portughez Filipe Teixeira, 37 de ani, nu ar mai fi jucătorul celor de la FCSB. Dar la mijloc e o neînțelegere.

clipboard011

Gigi Becali: "Teixeira NU pleacă"

Contractul portughezului cu FCSB, de care scrie LPF, expira în următoarele 10 zile. Contactat de GSP.RO, patronul Gigi Becali a fost ferm: "Nu știu nimic, dar nu pleacă, indiferent ce se întâmplă!"

Potrivit surselor GSP, ceea ce a apărut pe siteul LPF este rezilierea contractului vechi, scadent la 31 decembrie. Teixeira ar fi semnat deja un nou contract cu echipa FCSB și l-ar fi înregistrat la Liga Profesionistă de Fotbal!

15.000 €pe lună câștigă Teixeira conform noului contract, cu 5.000 mai puțin decât precedentul

Teixeira este unul dintre cei mai apreciați jucători ai echipei roș-albastră. Portughezul a venit la FCSB în iulie 2017, de la Astra. În acest sezon a bifat 21 de meciuri, marcând un gol.

 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
prolificul
prolificul  •  20 Decembrie 2018, 16:08
Postat de breitner pe 20 Decembrie 2018, 14:25

E mult mai important pentru voi ce spune un cioban megaloman decat ceva oficial!

Decizia a fost confirmată de Emilain Hulubei, preşedintele AFAN: ”Teixeira avea contract până în vară, dar avea o clauză prin care în cazul în care echipa nu se califica în cupele europene înţelegerea putea fi reziliată de comun acord, în iarnă. Este în negocieri, probabil va semna noul contract atunci când se va întoarce din vacanţă, în ianuarie. Din câte am văzut şi Steaua îl doreşte şi el îşi doreşte să continue la Steaua. El se află momentan în Portugalia, la recuperare" a declarat oficialul la Digi Sport Matinal....pe voi va priveste mai mult ce e pe la FCSB si mai putin situatia in care se afla echipa voastra

fibra
fibra  •  20 Decembrie 2018, 15:16

Scriu si ei ca sa incaiere multimea de prostalai sa-si castige un ban de sarbatori,evident necinstit.

breitner
breitner  •  20 Decembrie 2018, 14:25

E mult mai important pentru voi ce spune un cioban megaloman decat ceva oficial!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează