FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - GAZ METAN

Emoții pentru Bratu? Prezență surpriză la Dinamo - Gaz Metan: meciul a fost urmărit de unul dintre cei mai apreciați antrenori

Articol de GSP - Publicat luni, 12 martie 2018 21:08

Chiar dacă fanii nu s-au îngrămădit să vină la meci, partida dintre Dinamo și Gaz Metan Mediaș va fi urmărită din tribune de Dario Bonetti, tehnician italian care se bucură de o simpatie deosebită.

TV Telekom Sport anunță că acesta a venit la meci, însă e greu de crezut că poate fi considerat favorit să-i ia locul lui Bratu, care doar ce a fost instalat.

Bonetti a fost în două rânduri la Dinamo. Fostul fundaș al lui Milan și Juventus, fan declarat al lui Dinamo, a pregătit-o pe Dinamo din iunie 2009 până în octombrie același an și din aprilie 2012 până în noiembrie 2012.

Dario Bonetti a câștigat Cupa României și Supercupa României cu Dinamo în 2012 și 2013. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
sala_dalles
sala_dalles  •  13 Martie 2018, 01:12
Postat de lobbyone pe 12 Martie 2018, 21:44

In niciun caz . Respect etern Dario pentru atitudine , dar nu e ce trebuie . Clubul asta are nevoie de investitie masiva de bani si de un antrenor mare : Rednic , Piturca sau Sumudica . Alte variante nu exista . Plus cel putin 15 jucatori adusi in vara , LA INCEPUTUL periaodei de pregatire .

Clubul are nevoie de o investitie masiva de bani ....fara comentarii .

valyomanyd
valyomanyd  •  13 Martie 2018, 00:11

Emotii pentru Zidane :))) Guardiola a urmarit din tribună un meci al Realului ! :)))

catalin.palcu
catalin.palcu  •  12 Martie 2018, 22:46

A fost hotarare definitiva si irevocabila aia cu iesirea din insolventa. Ce se poate schimba ? In cel mai rau caz, o sa aiba de suferit Negoita si avocatii lui, nu echipa. Nu-ti mai fa iluzii, desi Stiu ca asta e visul tuturor steistilor : sa le dispara toti adversarii , pe orice cale. Preferabil nu sportiva, ca lor nu le plac luptele din teren, ci cele din culise.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează