FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Emoţionant! Gest superb al lui Gigi Becali pentru Mihai Neşu: "El înseamnă Steaua, este parte din noi!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 martie 2015 00:00 / Actualizat sambata, 21 martie 2015 17:50

Mihai Neşu a rămas în memoria suporterilor Stelei pentru devotamentul de care a dat dovată la fiecare meci în tricoul campioanei României. Accidentarea care îl ţine în scaunul cu rotile de patru ani i-a apropiat şi mai mult pe fani de fostul fundaş al Stelei şi al naţionalei. 

Neşu încă mai luptă pentru refacere, iar acum Gigi Becali face şi el tot ce poate pentru a-l ajuta. Venit la Bucureşti pentru un nou tratament, Neşu a fost cazat la un hotel din faţa stadionului Ghencea.

“Cazarea pe tot parcursul şederii sale la Bucureşti va fi plătită de domnul Becali, precum şi întreg tratamentul pe care va trebui să îl urmeze aici. El înseamnă Steaua, este parte dintre noi”, a declarat Helmuth Duckadam, preşedintele de imagine al formaţiei din Ghencea, pentru Fanatik.

Prezent la antrenamentele echipei

Mihai Neşu a vrut să ia parte la şedinţa de pregătire a fostei sale echipe, acolo unde a fost adus în scaunul cu rotile şi a urmărit întreagul antrenament al elevilor lui Costel Gâlcă.

“Da, este adevărat, Neşu a venit de la Oradea la Bucureşti prin sprijinul nostru. Clubul Steaua îi este alături, îi va fi asigurată cazarea la hotelul de vizavi de stadion, acolo unde va sta timp de două luni, timp în care va urma un tratament.

Mihăiţă a  urmărit întreaga şedinţă de pregătire de sîmbătă dimineaţă“, a spus şi Valeriu Argăseală.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (93)
dorelnegrut
dorelnegrut  •  22 Martie 2015, 09:07
Postat de tzusti_reloaded pe 22 Martie 2015, 07:40

HA HA.SI CUM BAH OAHIE TI AI FACUT CONT LA 6 DIIMINEATA DOAR CA SA MA FACI PE MINE ANALFABET? SA MI BAG PAOLA N VOI DE SLUJI. CRAPATI DRACU ODATA SI VOI SI STAPANII VOSTRI.

Stau mirat si am gandesc la dinamovistii fustrati Nua u alta treaba decat sa urmareasca steaua In loc sa-si vada de saracia lor de echipa .Si daca tot comenteaza urat pacatul e al lor ca ma starnesc Sa pupe toti ce comenteaza despre Steaua pe ciobenii lui Becali ,pe Becali inclusiv toti berbecii din lume in tevusca Spor mult pentru dinamovisti ,rapidisti ,lupi galbeni ,juveti etc etc .

tzusti_reloaded
tzusti_reloaded  •  22 Martie 2015, 08:10
Postat de nebraska pe 22 Martie 2015, 07:32

Nu mi-am primit inca prima pentru calificarea in Liga Campionilor. L-am si sunat pe domnul Argaseala, am trimis si o scrisoare la club in care am trecut toate meciurile pe care le-am jucat in aceasta campanie, dar nu am primit raspuns. Nu-mi vreau decat banii pentru care am muncit un an de zile. Eu am facut tot ce am putut pentru Steaua si nu vreau decat ceea ce mi se cuvine. Am sa-i platesc eu datorile domnului Becali, ca am auzit ca are datorii”, spunea Mihaita, in 2008, la scurt timp dupa ce a plecat de la SteauA.

STITI SA CITITI SCLAVILOR? LUATI D ACI EMOTIE SI GENEROZITATE MARCA JJ OVEJA. TARE SCURTA MEMORIE AVETI

tzusti_reloaded
tzusti_reloaded  •  22 Martie 2015, 08:07
Postat de florin8225 pe 22 Martie 2015, 08:00

Nu mor caii cand vor cainii,........IIIIDDDDIIIOOOOTTTUUULLLLEEEE

BAH DA PHROST MAI ESTI? DIN CE CATEGORIE FACI PARTE? TE AI SIMTIT LHATURA?

Vezi toate comentariile (93)
Comentează
Close