FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Enervat

Articol de - Publicat luni, 07 iulie 2008 00:00

Peseiro a luat foc după ce Perjă a părăsit antrenamentul fără încuviinţarea lui.

Prima ieşire nervoasă a lui Jose Peseiro a fost provo­ca­tă de Dă­nuţ Perjă! Pe finalul an­­tre­na­men­tului de ieri, efectuat pe o ploa­ie rece, la doar 15 grade Celsius, apărătorul a ieşit de pe te­ren şi a mers la margine. “Hei, ce faci? Cine ţi-a dat voie? Nu se poa­te să faci aşa ceva, sînt antrenor! Nu ieşi de pe teren fără să anunţi, eu trebuie să ştiu tot! Doctore, vreau explicaţii acum!”, a ţipat portu­ghezul.

“Regret, n-am vrut să supăr pe nimeni”

Perjă i-a replicat că îl doare pi­ciorul şi de aceea n-a mai putut continua, dar Peseiro a continuat să fie nervos. După ce şedinţa de pre­gătire s-a încheiat, antre­norul şi fotbalistul de 33 de ani au mai avut o discuţie, în prezenţa prepara­to­ru­lui fizic Ciprian Panait, care a fost şi translator. Au pus lucrurile la punct, după ce vete­ra­nul lotului rapidist i-a explicat si­tuaţia şi ges­tul său: “Am lucrat normal de cînd am venit aici, pentru că n-am avut durerile astea. Îmi pare rău că n-am realizat consecinţele gestului meu, dar am ieşit pe margine din pricina dure­rilor, nu din alt motiv”.

Amenzi usturătoare

Peseiro a impus un regulament extrem de strict! Jucătorii sînt obligaţi să poarte apă­ră­tori şi faşe la antrenamente, altfel sînt sancţionaţi financiar! În­tîrzierea la un antrenament se plă­teşte foarte scump: pentru pri­mul sfert de oră, preţul e de 50 de euro pe minut, în următorul sfert, fiecare 60 de secunde costă 100 de euro! Asta înseamnă că o jumătate de oră de întîrziere aduce o amendă de 2.250 de euro, adică salariul pe do­uă săptămîni al lui Nicolae Grigore!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
 •  07 Iulie 2008, 10:38

adica un retard...

 •  07 Iulie 2008, 10:14

asa se face performanta! cu o disciplina de fier, putem avea rezultate. ma aseman mult cu acest Peseiro, d.p.d.v al mentalitati.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează