FOTBAL  »  Superliga  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV / VIDEO Episod halucinant la primul divorț Trică - Mititelu: „I-am spart parbrizul cu un tac de biliard!” » Dosar penal + sumă uriașă pierdută

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 decembrie 2021 20:20 / Actualizat miercuri, 22 decembrie 2021 20:29

Eugen Trică a explicat la „Prietenii lui Ovidiu” motivele divorțului de FCU Craiova după doar o lună, ce probleme și ce alte conflicte a mai avut cu Adrian Mititelu, dar și totul despre situația echipei din acest moment. Fostul mijlocaș a oferit detalii despre episodul violent din luna mai 2010, pe care GSP.ro l-a dezvăluit atunci în exclusivitate.

  • Emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” este difuzată în fiecare miercuri, de la ora 20:00. Poate fi urmărită pe pe site-ul www.GSP.ro, pe pagina de Facebook a Gazetei (link AICI), pe contul de YouTube al Gazetei (abonează-te aici), în format podcast pe principalele platforme de distribuție a podcasturilor: Apple Podcast și Spotify.

- Eugen, te tot cerți cu Adrian Mititelu și vă tot împăcați. Cum reușiți?

- Nea Ovidiu, prima mea ceartă cu Mititelu a fost prin 2010. Eram jucător pe vremea aia, antrenor era Mark Wote. Atunci clubul s-a despărțit de el și eu am stat o etapă-două antrenor interimar. Săptămâna aceea era meciul cu CFR Cluj. Am jucat la ei, am câștigat campionate... M-am certat cu Mititelu pe un program al echipei, apoi a venit să ia telefoanele jucătorilor. Nu prea avea încredere în jucători. Ca după să aflu că nici în mine nu prea avea, suspectându-mă de niște lucruri.

- Așa și ce s-a întâmplat?

- N-am fost de acord să ia telefoanele jucătorilor, am plecat, mi s-a pus pata când am ieșit din cantonament. Atunci i-am spart parbrizul cu un tac de biliard. E un episod care nu-mi face cinste. Era un Mercedes ultimul model și de nervi s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Am luat-o ușor spre casă și când a ieșit de acolo nu i-a venit să creadă. Noi ne certăm azi și după cinci minute ne împăcăm.

- Cât te-a costat toată nebunia?

- 40.000 de euro! Aveam de luat vreo 60.000 de euro de la Craiova și atât a vrut el să-mi oprească. S-a dus și la poliție, mi s-a făcut dosar penal și ca să-și retragă acea plângere am renunțat la bani mulți și s-a liniștit treaba. Dosarul a mers mai departe și într-un final s-au liniștit apele. Am plătit scump, dar a fost o greșeală din tinerețile mele. După episodul ăla cu tacul, credeți că mă mai chema domnul Mititelu dacă nu știa ceva despre mine? M-a angajat și am promovat echipa.

- Tu ai venit în momente grele la Craiova.

- Doar în momente foarte grele! Acum doi ani echipa era în Liga 3 și a încercat să promoveze. N-au reușit și atunci am venit eu și am reușit un parcurs foarte bun, fără înfrângere. Am promovat și a venit prima despărțire, înainte cu o săptămână de a începe pregătirea pentru Liga 2. Așa a considerat patronul. Și atunci a fost o mică ceartă între noi. Apoi, când a fost o nouă situație dificilă, m-a chemat. Pentru că a crezut tot timpul că eu pot redresa. Când m-am întors a doua oară, se perindaseră doi-trei antrenori. Am revenit pe primul loc, a început play-off-ul și-am promovat în Liga 1.

- Acum?

- Acum m-a chemat tot într-o situație dificilă, locul 13, și s-a gândit să poate fac o nouă minune. N-a ieșit minunea în patru meciuri. Eu în doi ani la Craiova avusesem două înfrângeri, acum aceste trei înfrângeri au însemnat foarte mult. După meciul cu Clinceni, dimineața, la antrenament, am analizat și-am decis să plec. A fost ideea mea să plec, dar cred că nici ei n-au mai vrut să continuăm. Am avut o relație OK cu Mititelu, dar îmi pare rău că n-am avut posibilitatea să duc Craiova acolo unde-și doresc suporterii.

- Crezi că va scăpa de retrogradare FCU Craiova 1948?

- Da, aew jucători cu calitate, cu potențial. Cred că s-a greșit selecția în vară, fiindcă eu am discutat și cu Adiță, și cu domnul Adrian. Ne trebuiau cinci-șase jucători, pentru că nucleul îl aveam. Și-a dat seama că a greșit acum! El spera că olandezii sau belgienii au altă mentalitate. Le-a dat salarii de 9-10 mii de euro pe lună, casă, mașină... A gândit-o cum i-a cășunat acum zece ani pe niște australieni. Așa a crezut că poate să reușească să facă ceva.

VIDEO. URMĂREȘTE AICI EMISIUNEA INTEGRALĂ CU EUGEN TRICĂ: 

CITEȘTE ȘI: 

VIDEO „Așa fac țăranii cocliți” » Florin Gardoș a „rupt” Tik Tok-ul cu răspunsul pentru Dana Budeanu

Din 2022, un nou sezon din cea mai așteptată telenovelă a Ligii 1: „Dorin Șerdean va prelua pachetul acțiunilor la Dinamo, lucrurile se vor schimba”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
hashtag_truth
hashtag_truth  •  23 Decembrie 2021, 06:03

"am discutat și cu Adiță, și cu domnul Adrian".....deci....unul este Adiță si altul domnul Adrian....:))))....oricum, bine ca ambii stiu fotbal mult invatat de la Trica :))))))) poate intr-o buna zi vom auzi : Domnul Adiță.....cine stie ...asteptam ....:)))))))))))))))))))

316588556035187
Dan Serbanescu  •  22 Decembrie 2021, 22:53

Om educat , rafinamentul in persoana! Era bun la mimamo , la anchete ...

22robert03
22robert03  •  22 Decembrie 2021, 21:06

Prieteni de prieteni cu nea Ovi

Vezi toate comentariile (4)
Comentează