FOTBAL  »  LIGA 1  »  

„Era firesc ca Mureşan să-şi ceară scuze"

Articol de GSP - Publicat marti, 26 februarie 2008 00:00

Patronul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, a declarat marţi, agenţiei NewsIn, că scuzele prezentate de Iuliu Mureşan în scandalul sacoşei cu bani sunt normale, totul făcând parte din războiul psihologic al ardelenilor cu echipele din Bucureşti.

"Era firesc să-şi ceară scuze, deoarece nu a existat o aşa zisă sacoşă, acele speculaţii au făcut parte din războiul lor psihologic cu echipele din Bucureşti pentru titlu. Eu nu am pretins scuze pentru mine, ci pentru Universitatea Craiova şi sper ca nimeni să nu mai implice acest club vreodată în lucruri de genul acesta. Nu vom face jocurile nimănui, noi avem propriile noastre obiective şi onoarea noastră", a declarat Adrian Mititelu.

Preşedintele clubului CFR Cluj, Iuliu Mureşan, şi-a cerut marţi scuze public clubului Universitatea Craiova pentru faptul că la finalul jocului direct i-a acuzat pe olteni că au fost stimulaţi financiar de contracandidatele ardelenilor la titlu.

"Am fost influenţaţi de anumiţi cârcotaşi, apropiaţi ai fotbalului. A fost o greşeală ceea ce am declarat atunci după meci, noi am greşit, şi în numele lui Arpi (n.r. Arpad Paszkany), al meu şi al clubului CFR cluj, îmi cer scuze faţă de Universitatea Craiova şi Mititelu. Un angajat al clubului ne-a spus că a văzut o geantă cu bani, după care nu a mai recunoscut", a spus Mureşan.

Playtech: ŢINUTA ŞOC cu care Gabriela Oţil şi-a uimit fanii! S-a văzut tot, puţini au apreciat detaliul. FOTO!


Comentarii (13)
 •  02 Martie 2008, 11:50

mititeluleeeee...nu intra in jocuri de genul asta. Daca ai ceva de spus spune daca nu sa taci pe veci. Care din voi sunteti curati?

 •  29 Februarie 2008, 02:04

ADA DU TE SA TE SPELI CA PUTI A CURVA IEFTINA

 •  26 Februarie 2008, 21:33

a draq te tarfa te bagi k tamponu in pi2da

Vezi toate comentariile (13)
Comentează