FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - STEAUA 1-1

Eric Bicfalvi nu e mulțumit cu egalul: "Rezultatul e nemeritat! Noi trebuia să batem"

Bicfalvi, 28 de ani, nu mai marcase un gol din mai 2015, când a înscris pentru Volin Luțk
Bicfalvi, 28 de ani, nu mai marcase un gol din mai 2015, când a înscris pentru Volin Luțk

Articol de - Publicat luni, 07 martie 2016 00:00

Eric Bicfalvi crede că egalul de aseară o avantajează cel mai mult pe Astra, liderul la zi.

- Eric, te-ai bucurat la finalul meciului cu galeria lui Dinamo de parcă ai fi aici de ani buni.
- Sper să o fac după fiecare meci, nu doar după cel de azi, cu Steaua. Îmi plac suporterii lui Dinamo, au venit din nou în număr mare, ne-au susţinut non-stop, chiar şi când eram conduşi, ne-au împins de la spate, cu ajutorul lor am reintrat în meci şi am revenit.

- Ai marcat şi pentru Steaua în Derby, acum şi pentru Dinamo. Cum te simţi?
- Eu nu-mi fac un obiectiv în sine din a marca, fiindcă aici nu e sport individual, eu sunt om de echipă, important e rezultatul formaţiei, nu al meu. De-asta sunt foarte mulţumit că am reuşit să-mi ajut clubul în acest meci.

- Ai fost golgeter în Ucraina, ai început să marchezi şi la Dinamo...
- Nu asta e important, ci faptul că mă simt din ce în ce mai bine în tricoul alb-roşu. Fizic îmi intru în ritm, iar randamentul meu va fi probabil din ce în ce mai ridicat.

- Pe cine ajută această remiză?
- Cred că pe Astra. Cred că şi noi, dar şi Steaua am încercat tot ce era posibil pentru a câştiga. Am împins în ultimele minute, nimeni nu s-a închis. Totuşi, dacă stau să mă gândesc bine, cred că acest egal nu e chiar meritat. Corect ar fi fost sâ câştigăm noi.

- Steaua a fost schimbată faţă de meciul de Cupă.
- Schimbată în ce sens? Au fost tot cam aceiaşi jucători, doar că atunci au intrat pe parcurs. În fine, nu mă interesează Steaua, vreau să mă refer doar la jocul nostru. Cred că ne-am format un stil, am jucat fotbal bun, singurul regret e că n-am câştigat.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
laurentiucat
laurentiucat  •  07 Martie 2016, 23:38

felicitari eric ptr joc, ptr cum te-ai comportat dupa meci in fata galeriei si ptr interviu! sper sa fii un exemplu si ptr marc, si pentru steliano filip. multumesc ptr golul reusit, cu care mi-ai produs o mare bucurie. la mai multe!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează