FOTBAL  »  Superliga  »  NOUTĂȚI

Eric, primul mesaj de pe patul de spital după ce a suferit un accident vascular cerebral: „Voi reveni mai tare!”

Eric de Oliveira // sursă foto: Instagram
Eric de Oliveira // sursă foto: Instagram

Articol de - Publicat joi, 29 iunie 2023 11:15 / Actualizat joi, 29 iunie 2023 11:50

Brazilianul Eric de Oliveira (37 de ani), cel mai bun marcator străin din istoria campionatului românesc, în prezent traducător la Farul Constanța, a transmis primul mesaj public după ce a suferit un accident vascular cerebral.

Pe 23 iunie, Eric a suferit un AVC în timp ce se afla în cantonament alături de clubul la care activează, Farul Constanța.

Transportat la spital în Brașov, Eric a fost stabilizat, iar în ultimele zile starea lui s-a îndreptat.

„Doamnă, calmez vous! Închideți ușa 10 minute” » Ce s-a întâmplat când Gigi Becali a intrat într-un magazin de lux din Zurich: „Aproape făcea plecăciune!”
FCSB
„Doamnă, calmez vous! Închideți ușa 10 minute” » Ce s-a întâmplat când Gigi Becali a intrat într-un magazin de lux din Zurich: „Aproape făcea plecăciune!”

Eric, mesaj încurajator de pe patul de spital: „Sunt mai bine acum”

La 6 zile de la momentul de cumpănă, cel mai bun marcator străin din istoria Ligii 1 a transmis un mesaj public:

Mulțumesc pentru toate mesajele și respectul. Sunt mai bine și în curând voi reveni mai tare pentru că Dumnezeu e doar unul singur și nu mă lasă la greu”.

În ultimii ani, Eric s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate. Are o arteră înfundată la picior, tromboflebită, iar în 2022 a suferit un blocaj renal, fiind transportat de urgență la spitalul din Târgu Mureș.

„Dacă situația de la piciorul meu stâng se agravează în următoarea perioadă există posibilitatea să-mi fie amputat! E greu... Sunt în lumea mea și uneori cred că e mai bine să fiu singur.

Merg înainte, încerc să nu mă plâng prea mult. Dumnezeu mi-a dat atâtea, iar dacă acesta este modul prin care trebuie să trec ca să revin, o să trec!”, spunea Eric într-un interviu acordat Gazetei în februarie 2023.

Citește și: 

MARCA anunță: un român este „ținta numărul 1” pentru clubul din La Liga!

Una caldă, alta rece pentru FCSB: a ajuns Mihai Pintilii, dar întârzie Siyabonga Ngezana » Noua problemă care-l împiedică pe sud-african să se alăture bucureștenilor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
gazistu
gazistu  •  29 Iunie 2023, 12:34

Multa sanatate, Eric!! Te asteptam acasa, sanatos!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează